Реклама

🤕 Ремейк Metal Gear Solid 3 отримає надзвичайно деталізовану систему маскування та лікування

Čytaty latynkoju
🤕 Ремейк Metal Gear Solid 3 отримає надзвичайно деталізовану систему маскування та лікування
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤕 Ремейк Metal Gear Solid 3 отримає надзвичайно деталізовану систему маскування та лікування
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно Konami провела невеличку презентацію присвячену своєму ремейку Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Загалом поміж розмов про процес розробки та нового трейлера, ми мали змогу дізнатися й більше про її нові особливості.

У виданні Insider Gaming звернули увагу на те, що у ремейку на нас очікує надзвичайно деталізована система маскування, а також лікування.

Відзначається, що усе, що оточуватиме гравця буде безпосередньо впливати на нього. Наприклад ви проповзете болотом і воно буде залишатися на вашому одязі. З часом воно почне засихати та лущитися на одязі й відпадати. Також якщо ви будете у лісі, то до одягу буде прилипати листя.

Звісно, що на одязі залишатимуться й сліди від куль та іншої шкоди, яку наноситимуть вам вороги.

Щодо лікування, то воно має стати більш реалістичним. Для цього гравці будуть використовувати накладання швів, турнікети, бинти, шини та припікання для лікування поранень. Також відзначається. що будь-яке пошкодження буде мати певний тривалий ефект і залишатиметься на тілі Соліда Снейка деякий час. Згодом після того, як усе буде заживати, кожне поранення залишиться у вигляді шраму на тілі героя.

Нагадаємо, що ремейк Metal Gear Solid 3: Snake Eater збереже історію оригіналу 2004 року про Нейкеда Снейка під час його операції у 1964 році, яка розгортається навколо будівництва Радянським Союзом гігантського танка здатного стріляти ядерними ракетами.

Нагадаємо, що реліз гри має відбутися для Xbox Series X/S, PlayStation 5 та ПК. Точна дата наразі невідома, однак раніше, можливо, у Game Stop її випадково «злили».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...