Реклама

🔎 Ремейк Metal Gear Solid 3: Snake Eater — стала відома можлива дата релізу гри

Čytaty latynkoju
🔎 Ремейк Metal Gear Solid 3: Snake Eater — стала відома можлива дата релізу гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🔎 Ремейк Metal Gear Solid 3: Snake Eater — стала відома можлива дата релізу гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно пройшла презентація Xbox Games Showcase 2024. Однією, можливо, з не надто приємних особливостей заходу стало те, що багато ігор реліз яких очікується у цьому році не отримали анонсів з конкретною інформацією щодо свого виходу. Такою грою став і ремейк Metal Gear Solid 3: Snake Eater, який анонсували ще минулого року.

Дійсно, фанати гри уже зачекалися на інформацію про реліз гри і, видається, американська роздрібна мережа з продажу ігор та консолей GameStop «злила» дату виходу гри.

У своїх соцмережах GameStop виклала пост, у якому закликала гравців оформлювати попереднє замовлення, адже гра виходить «11.17», тобто 11 листопада.

Після того, як це помітили користувачі у GameStop прибрали свій допис.

Наразі жодних офіційних анонсів, щодо дати релізу гри не було. Однак, додамо, що GameStop загалом часто таким чином «помилково» зливає дати релізів ігор. Тому фанати Metal Gear можуть готуватися у листопаді повернутися до однієї з улюблених частин.

Нагадаємо, що оновлена версія гри отримає назву Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Сам ремейк збереже історію оригіналу 2004 року про Нейкеда Снейка під час його операції у 1964 році, яка розгортається навколо будівництва Радянським Союзом гігантського танка здатного стріляти ядерними ракетами.

Головним оновленням гри буде власне покращена візуальна складова. Ремейк розробляється на рушії Unreal Engine 5.

Реліз гри має відбутися для Xbox Series X/S, PlayStation 5 та ПК.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...