Реклама

📊 Valve тепер дозволяє переглядати список найпопулярніших ігор для Steam Deck

Čytaty latynkoju
📊 Valve тепер дозволяє переглядати список найпопулярніших ігор для Steam Deck
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📊 Valve тепер дозволяє переглядати список найпопулярніших ігор для Steam Deck
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Valve вирішили, що досить користувачам звертатися до сторонніх сервісів та тепер дозволять безпосередньо у Steam дізнаватися, які ігри є найпопулярнішими на Steam Deck.

Тепер портативна консоль компанії має власний чарт у якому можна переглядати, які проєкти привернули найбільше уваги гравців за останній рік, місяць та тиждень. У компанії таким чином хочуть також полегшити гравцям пошук нових ігор для своїх Steam Deck, адже такий рейтинг дозволить дізнатися, що ті чи інші ігри мають добре працювати на консолі.

Загалом список складається зі 100 найпопулярніших ігор. Однак місце у рейтингу визначається не лише кількістю проданих копій гри для Steam Deck, а й в першу чергу «інтересом» гравців:

Метрика, яку ми використовуємо для визначення найпопулярніших ігор, — це поєднання унікальних користувачів та інтересу. Hades 2 вийшла лише місяць тому, але так багато гравців Steam Deck вважають її однією з найпопулярніших ігор за весь рік, що вона піднялася в рейтингу.

Valve

Таким чином у Valve для визначення популярності гри в першу чергу надають перевагу залученості гравців над кількістю проданих копій.

Тому, якщо ви власник Steam Deck, то уже можете шукати для себе цікаві ігри зі списку найпопулярнішого на консолі за посиланням. Додамо, що у Steam розпочався літній розпродаж і у рейтингу також можна дізнатися й ціни на ігри та актуальні знижки на них.

Якщо ж ви ще не придбали собі консолі від Valve, то у матеріалі нашого головреда можете дізнатися, кому взагалі може підійти цей девайс.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...