Реклама

👀 Star Wars Jedi: Survivor може невдовзі вийти для PlayStation 4 та Xbox One

Čytaty latynkoju
👀 Star Wars Jedi: Survivor може невдовзі вийти для PlayStation 4 та Xbox One
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Star Wars Jedi: Survivor може невдовзі вийти для PlayStation 4 та Xbox One
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

З великою ймовірністю Star Wars Jedi: Survivor може бути близькою до свого релізу на PlayStation 4 та Xbox One. Нагадаємо, що гра вийшла ще у квітні минулого року лише на ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Доволі довго нічого не було чути про версію цієї гри для консолей минулого покоління після анонсу від EA у серпні минулого року. Багато гравців уже загалом почали вважати, що цього не відбудеться особливо на фоні скорочень у компанії, що зачепили й розробників Respawn, які змушені були скасувати розробку гри по «Манадалорцю».

Проте, у власників PS4 та Xbox One все ще може бути надія на реліз гри для своїх консолей. Користувачі Twitter|X помітили, що гра отримала віковий рейтинг у Бразилії для Xbox One та PS4. Така подія загалом може означати, що гру уже готують до релізу, який може відбутися у найближчі місяці.

Чи дійсно гра з’явиться на консолях минулого покоління ми зможемо дізнатися лише згодом. Однак доволі цікавим виглядає випуск гри, яка також уже нещодавно поповнила передплату EA Play.

Нагадаємо, що у нас також є огляд Star Wars Jedi: Survivor.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...