Реклама

👀 Starfield знову піддалася «рев’ю-бомбінгу» через платні моди

Čytaty latynkoju
👀 Starfield знову піддалася «рев’ю-бомбінгу» через платні моди
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Starfield знову піддалася «рев’ю-бомбінгу» через платні моди
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нове оновлення Starfield додало у гру можливість встановлювати моди, проте гравцям не сподобалося, що деякі з них виявилися платними.

Під час презентації Xbox Showcase студія Bethesda оголосила про вихід нового оновлення Starfield, яке додає Creations — можливість завантажувати моди. Після оновлення гравці помітили, що місії Trackers Alliance можна придбати за 700 кредитів (близько $7), що обурило геймерів.

Разом з тим, скарги на таке рішення з’явилися в Steam, Reddit та у соціальних мережах. У Steam гра піддалася «рев’ю-бомбінгу» — коли проєкту навмисно занижують оцінку через невдоволення діями творців.

З’явилися й ті гравці, що підтримали рішення студії. Так, вони зазначили, що платні моди — це невелика частина Creations, крім того, вони не бачать нічого поганого у тому, щоб додатково монетизувати гру.

Наразі оцінки гри у Steam «змішані», але переважна більшість з останніх — негативні.

Нагадаємо, Starfield, розроблена Bethesda Game Studios, вийшла 6 вересня 2023 року для ПК та Xbox Series X/S. Раніше ми також розповідали, що Тодд Говард вважає, що Starfield критикують за несхожість з іншими іграми Bethesda.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...