Реклама

🤔 Розробники Call of Duty: Black Ops 6 до останнього не знали, що гра буде у Game Pass

Čytaty latynkoju
🤔 Розробники Call of Duty: Black Ops 6 до останнього не знали, що гра буде у Game Pass
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Розробники Call of Duty: Black Ops 6 до останнього не знали, що гра буде у Game Pass
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Одним із гучних анонсів, ще до усіх літніх ігрових презентацій стала новина про те, що Call of Duty: Black Ops 6 на релізі одразу потрапить у Game Pass. Вона стане першою грою у франшизі, що поповнить сервіс від Xbox.

Проте, виявилося розробники гри з Treyarch до останнього не знали про це рішення. Як розповів у інтерв’ю зі Стівеном Тотіло керівник з продакшну студії, Єль Міллер, це сталося незадовго до самого анонсу.

Це було не так давно, якщо чесно.

Я думаю, що це була розмова, просто внутрішня розмова з людьми з Activision, які обговорювали ці речі, і говорили про можливості для нас. Це було більше схоже на: «Що це означає?

Він також додав, що у Microsoft зі свого боку відзначали, що це рішення дозволить більшій кількості людей «спробувати гру».

Сам Міллер відзначив, що це звісно дещо змінило підходи до роботи його команди, але загалом вони й так «від самого початку багато думали про залучення нових гравців».

Нагадаємо, що реліз Call of Duty: Black Ops 6 заплановано на 25 жовтня цього року для PlaySation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S та ПК.

Також раніше пройшов захід Call of Duty: Black Ops 6 Direct за посиланням ми зібрали усе, що показали.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...