Реклама

👀 Star Wars Outlaws — дивіться новий геймплейний трейлер гри з Ubisoft Forward 2024

Čytaty latynkoju
👀 Star Wars Outlaws — дивіться новий геймплейний трейлер гри з Ubisoft Forward 2024
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Star Wars Outlaws — дивіться новий геймплейний трейлер гри з Ubisoft Forward 2024
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На Ubisoft Forward 2024 нам продемонстрували новий геймплей Star Wars Outlaws, яка має вийти 30 серпня 2024 року для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Нам продемонстрували як виглядає політ на кораблі Кей Весс і виглядає усе дійсно, як нам і обіцяли. Без довгих підвантажень, як це до прикладу багатьом не сподобалося у Starfield.

Також нам показали, як виглядають бої у космосі, які, видається будуть доволі динамічні та не надто довгі. Хоче це у випадку невеличких ситуативних сутичок.

Відзначається, що кожна така сутичка буде впливати на вашу репутацію. Залежно від того, кому ви завдали поразки буде й залежати, те з ким будете псувати свої стосунки. Ви можете таким чином покращити відносини з одним картелем та погіршити з іншим.

Хоча ви також можете й проігнорувати можливість вступити у бій. Що звісно теж може вплинути на вашу репутацію. Як працюватиме система репутації у грі ми розповідали раніше.

Кожна планета у грі має навколо себе систему, яку ви можете досліджувати на своєму кораблі у космосі (дещо нагадує Satrfield, але більш насичено).

Загалом процес посадки на планети та зльоту з них нагадує більше No Man’s Sky ніж Starfield — ви просто залітаєте без довгих та нудних завантажень.

Нам також продемонстрували, як виглядає скарадння у грі, яке може обернутися не на вашу користь з активним протистоянням лоб в лоб.

У обох випадках гравці можуть покладатися на допомогу свого компаньйона — тваринки, на ім’я Нікс. Під час скрадання вона може відволікати ворогів, а у активних боях розосереджувати їхню увагу надаючи можливість вам завдати критичний постріл, або ж удар. Нікс також може вдавати свою смерть, щоб відвертати увагу ворогів.

Відзначимо, що система злому замків у грі нагадає вам Starfield.

У Ubisoft нам обіцяють можливість досліджувати відомі нам з фільмів та серіалів культові планети та міста. До прикладу ми могли побачити як виглядатиме у грі культове місто Мос-Айслі.

На нас очікують різноманітні планети від холодних засипаних снігом систем, до водянистих джунглів, чи піщаного та недоброзичливого Татуїну.

Пересуватися планетами ви можете на своєму спідері, який можна буде кастомізувати. Це ще одна відмінність гри від Starfield, адже вам не потрібно досліджувати безкрайні простори лише на своїх двох.

Нагадаємо, що на нас очікує однокористувацький пригодницький екшн від третьої особи, який розробляє Massive Entertainment, а Ubisoft виступає видавцем. Головною героїнею гри стане Кей Весс — злодійка, яка планує здійснити велике пограбування, яке має сколихнути злочинний світ галактики. Події гри розгорнуться між фільмами «Імперія завдає удару у відповідь» та «Повернення джедая».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...