Реклама

🎮 Future Of Play Direct 2024 — усе, що показали

Čytaty latynkoju
🎮 Future Of Play Direct 2024 — усе, що показали
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Future Of Play Direct 2024 — усе, що показали
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Другий день Summer Game Fest 2024 розпочався з Future Of Play Direct, який пройшов 8 червня о 18:00 за київським часом. Захід Future Of Play Direct був зосереджений на інді-іграх та представив понад 20 різних проєктів.

Нижче розповідаємо про усе, що показали під час годинної трансляції:

ABYSS X ZERO

Творці Unsighted представили новий трейлер раніше анонсованої ABYSS X ZERO. Гра розповідає про дівчину, яка за допомогою роботів намагається боротися зі злом. Гра виконана у стилістиці меха-аніме. Дата релізу невідома, проте у Steam гру можна додати у Список бажаного.

Zodiac XX: Leo

Нова частина симулятора керування футуристичним винищувачем не отримала дати релізу, проте також у Steam її можна додати у «Список бажаного».

Battle Suit Aces

Карткова гра в аніме-стилістиці про польоти на космічному кораблі, з елементами дейтинг-симу. Дата релізу невідома.

All system dance

Корпоративна антиутопія про дівчинку, яка намагається боротися з урядовими роботами за допомогою танців. Дату релізу не анонсували. Гру також можна додати у Whishlist в Steam.

Симулятор ферми з жабками також отримав новий трейлер. Дата релізу також наразі невідома.

Nova Hearts

RPG-стратегія від Lightbulb Crew вже доступна як демо у Steam, а тепер ми побачили й новий трейлер. Гра вийде пізніше не лише на ПК, а й на усіх сучасних консолях.

A Date with Death

Цікава графічна новела, яка вийшла ще наприкінці 2023 року, отримала новий трейлер. Нагадаємо, гра вже доступна на ПК.

LOK Digital

Головоломка зі словами LOK Digital отримала новий трейлер. Гра вийде протягом цього року, а демо гри вже доступне у Steam.

Гра про перегони шарів Marbles вже доступна у демо-режимі у Steam, проте розробники вперше анонсували дату релізу повної версії — четвертий квартал 2024 року.

Пригодницька point-and-click Phoenix Springs розповідає про жінку, що подорожує нео-нуарним світом та шукає свого брата. Гра вийде на ПК 16 вересня.

Reka

Рольова гра про відьму-ученицю Баби Яги, яка подорожує з хатинкою на курячих ніжках, вийде у другому кварталі 2024. У грі буде текстова українська локалізація.

Sandara: City of a Thousand Eclipses

Карткова рольова гра Sandara розповідає про суворий світ, де дім головної героїні повільно занурюється в піски. У грі потрібно буде збирати власну колоду, використовувати союзників та займатися менеджментом ресурсів. Дата релізу невідома.

Airborne Empire

У Airborne Empire потрібно побудувати власне небесне місто, яке виступає замість вашого персонажа, та досліджувати відкритий світ. Дата релізу невідома, проте демо вже доступне у Steam.

Dungeon Clawler

Карткова roguelike Dungeon Clawler вийде у 3-му кварталі 2024 року. На заході представили ексклюзивний трейлер, а також показали нового боса.

2.5D головоломка-платформер отримала не лише новий трейлер, а також й вікно релізу — другий квартал 2024. У Steam також доступне демо гри.

Пригодницька Copycat розповідає, власне, про пригоди котика, якого забрали з притулку, але його місце у домі зайняв хтось інший. Демо гри вже доступне, повний реліз відбудеться у вересні. У грі є українська текстова локалізація.

Light Odyssey

Пригодницький екшн про дослідження руїн стародавньої занепалої цивілізації отримав геймплейний трейлер. Гра вийде у четвертому кварталі 2024.

Psychroma

Студія Rocket Adrift представила свій side-scroller Psychroma про медіума у кіберпанковому місті. Гра вийде на ПК та Xbox вже 11 червня.

Рольовий горор Slay the Princess отримає deluxe-версію The Pristine Cut, яке вийде на ПК та Xbox/PS. Розробники обіцяють додати у гру нові рівні та кінцівки. Крім того, буде спеціальни фізичне видання гри. Дата релізу: осінь 2024. 

Future Of Play Direct Hype Reel

Наприкінці заходу розробники представили декілька коротких тизерів інді-ігор.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...