Реклама

🔦 Перше доповнення Alan Wake II виходить 8 червня і фізичне видання цієї осені

Čytaty latynkoju
🔦 Перше доповнення Alan Wake II виходить 8 червня і фізичне видання цієї осені
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🔦 Перше доповнення Alan Wake II виходить 8 червня і фізичне видання цієї осені
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після довгого очікування Alan Wake II нарешті отримає своє перше сюжетне доповнення Night Springs, яке виходить уже 8 червня цього року. Про це нам повідомив Сем Лейк на Summer Game Fest 2024.

Перше доповнення для Alan Wake 2 містить три нові епізоди, в яких знайомі персонажі стикаються з незрозумілим. Хоча вони схожі на раніше відомих персонажів, вони є іншими версіями самих себе з Найт Спрінгс.

Станьте Руйнівником Часу, маніпулюючи часом, щоб переписати свою долю. Станьте Полярною зіркою і розгадайте таємниці, які не піддаються розуму. Або ж спрямуйте свою внутрішню одержимість як Фанат Номер Один, що бореться з тінями у пошуках істини та любові.

Відзначимо, що доповнення буде доступне тим гравцям, які раніше придбали Deluxe-видання Alan Wake II. Іншим гравцям доведеться купувати DLC окремо.

Також у Remedy вирішили потішити й ігрових колекціонерів, адже гра восени цього року має отримати фізичний реліз. Нагадаємо, що напередодні випуску гри розробники відмовилися від цього для дешевшої ціни на гру.

Нагадаємо, що гра доступна на ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...