Реклама

🤑 Скільки може коштувати колекція відеоігор PlayStation 1?

Український ґеймер розповідає про вартість колекції ліцензійних ігор PS1 та як правильно її оцінити.
Čytaty latynkoju
🤑 Скільки може коштувати колекція відеоігор PlayStation 1?
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤑 Скільки може коштувати колекція відеоігор PlayStation 1?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Український ґеймер розповідає про вартість колекції ліцензійних ігор PS1 та як правильно її оцінити.

Ні для кого не секрет, що сучасні технології активно переходять в онлайн і з кожним роком все менше виходить контенту на фізичних носіях, зокрема й відеоігор.

Більше немає потреби випускати ігри на дисках чи картриджах, адже усе можна швидко та дуже просто придбати у цифрових онлайн-крамницях.

Ігор, випущених на фізичних носіях з кожним роком стає все менше, тому багато ґеймерів почали збирати власні колекції, що породило цілий рух колекціонерів, які не лише збирають фізичні копії ліцензійних ігор для цікавих їм платформ, але й розповідають цікаві історії про кожен лот та те, скільки коштує така колекція у наш час.

Ігри PlayStation 1: ціна колекції у 2024 році

У цьому відео на українському ігровому YouTube-каналі «Таємна кімната» я розповім Вам цікаву історію про свою власну колекцію із 18 ліцензійних ігор для PlayStation 1.

Ви дізнаєтесь, яким способом можна дізнатись ціну кожної ретро-гри, оцінити власні ігри та топ 3 найдорожчі гри моєї колекції PS1.

Окрім цього, Вас може зацікавити інформація про дивні ігри покоління PlayStation 1 та ексклюзиви й унікальні ігри покоління PS1.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...