Реклама

🤩 PS1: неймовірні та дивні ігри покоління PlayStation 1

Добірка хороших та надзвичайно химерних ретро-ігор з PS1 українською
Čytaty latynkoju
🤩 PS1: неймовірні та дивні ігри покоління PlayStation 1
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤩 PS1: неймовірні та дивні ігри покоління PlayStation 1
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Добірка хороших та надзвичайно химерних ретро-ігор з PS1 українською

З дати релізу PlayStation 1 пройшло вже три десятки років. У цей факт складно повірити, адже ніби зовсім нещодавно PS1 була для когось подарунком на День народження або інше свято. Час спливає швидко й людина зовсім нічого не може із цим зробити.

За роки актуальності першої консолі від Sony для неї було розроблено величезну кількість ігор, які були надзвичайно різними.

Одні стали успішними бестселерами, які стали відправною точкою великих ігрових серій, які існують й досі.

Були й ігри, які сьогодні складно розуміти та сприймати. Окрім того, що це проєкти свого часу, на покоління PS One випав момент, коли ігрова індустрія переходила із двовимірного простору у повне 3D. Далеко не кожна ігрова серія змогла пережити цей етап еволюції технологій.

Ігри PS1 українською

У цьому відео на українському ігровому YouTube-каналі «Таємна кімната» Ви ознайомитесь із добіркою максимально різних ретро-ігор. Це проєкти, які мали як дуже різну долю, так і по-різному були прийняті гравцями.

Окрім цього, Ви дізнаєтесь, чому не варто грати лише у найвідоміші ігри та ті проєкти, які мають найкращі оцінки. Ігрова спадщина величезна й не варто обмежувати самого себе.

Читайте також:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...