Реклама

📈 Продажі PlayStation Portal «перевищують очікування» — аналітик

Čytaty latynkoju
📈 Продажі PlayStation Portal «перевищують очікування» — аналітик
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📈 Продажі PlayStation Portal «перевищують очікування» — аналітик
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що рішення Sony випустити портативний пристрій для стримінгу ігор з playStation 5 повністю виправдовує себе.

За словами Мета Піскателли, аналітика ігрової індустрії з Circana, PlayStation Portal, продовжує перевершувати очікування компанії. У Twitter (X) він відзначив, що попит на цей девайс «уже кілька місяців перевищує пропозицію» в США.

Водночас Піскателла не надає жодних конкретних цифр, але відзначає, що мова не йде про величезні продажі. Однак вони достатні для того, щоб відзначити те, що PS Portal зуміла себе добре зарекомендувати на ринку з огляду на те чим це девайс взагалі є.

Нагадаємо, що PlayStation Portal це по суті пристрій для віддаленої гри на вашій PS5. Відзначимо, що багато, хто мав сумніви, що така ідея буде життєздатною з огляду на здавалося б обмежену функціональність такого пристрою. Хтось до офіційного анонсу очікував, що це буде хоча б пристрій для хмарного геймінгу у ігри від PlayStation.

Проте видається, що навіть у вигляді по суті аксесуара до PS5 такий портативний пристрій для стримінгу ігор з консолі доволі вдало себе зарекомендував серед аудиторії.

Раніше у Sony відзначали, що задоволені продажами PS Portal та розповіли як взагалі до них прийшла ідея створити такий девайс.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...