Реклама

💸 Microsoft перед закриттям онлайн-магазину Xbox 360 планує у ньому провести великі розпродажі ігор

Čytaty latynkoju
💸 Microsoft перед закриттям онлайн-магазину Xbox 360 планує у ньому провести великі розпродажі ігор
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💸 Microsoft перед закриттям онлайн-магазину Xbox 360 планує у ньому провести великі розпродажі ігор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Цього року 29 липня Microsoft планує завершити історію своєї консолі Xbox 360. Саме у це день компанія планує припинити підтримку магазину та маркетплейсу на цій консолі.

Тобто уже з 29 липня 2024 року гравці не зможуть купляти нові ігри, а фільми та телебачення перестануть працювати на Xbox 360 повністю. Водночас все ще можна буде завантажувати та грати у вже придбані ігри.

Саме для тих, хто все ще використовує легендарну консоль від Microsoft компанія аж до самого закриття магазину готує великі розпродажі ігор, щоб таким гравцям було у що пограти після закриття магазину.

Щоб відсвяткувати спадщину Xbox 360, ми працюємо з нашими чудовими партнерами-видавцями, щоб запропонувати вам якомога більше знижених цін у нашому інтернет-магазині або в магазині Xbox 360 на консолі. Ми поповнимо цей список новими іграми 18 червня 2024 року та 16 липня 2024 року, щоб до кінця липня запропонувати вам якомога більше ігор за зниженими цінами. Ці знижки діятимуть на кожну гру до закриття магазину (Xbox) 360 29 липня 2024 року.

Після 29 липня уже більше не буде можливості купувати ігри в магазині Xbox 360, а це означає, що велика кількість цифрових копій ігор по суті зникнуть назавжди. Звісно, що це не стосується тих проєктів для Xbox 360, які наразі доступні за зворотною сумісністю на консолях  Xbox One та Xbox Series X|S.

Водночас відзначимо, що розпродаж у магазині Xbox 360 стосується лише його. Тобто наразі Microsoft не планує запускати символічний розпродаж ігор для Xbox 360 на своїх майданчиках для новіших консолей.

Отже, якщо у вас все ще лежить Xbox 360 і ви шукаєте можливість придбати якісь ігри за вигідними цінами, тоді слідкуйте за розпродажами у магазині цієї консолі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...