Реклама

😁 Hades 2 вийшла у дочасному доступі та вже має більше контенту ніж перша гра

Čytaty latynkoju
😁 Hades 2 вийшла у дочасному доступі та вже має більше контенту ніж перша гра
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😁 Hades 2 вийшла у дочасному доступі та вже має більше контенту ніж перша гра
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Hades 2 неочікувано вийшла у дочасному доступі у Steam чим звісно зуміла потішити фанатів першої гри. Однак, ще більше радості їм може принести те, що навіть у такій версії сиквел уже має набагато більше контенту ніж оригінальна гра.

Звісно, що це доволі звична річ, що сиквели тих, чи інших ігор зазвичай є масштабнішими, однак у цьому випадку це цікаво, адже Hades 2 вийшла лише у ранньому доступі і відповідно ще велика частина гри є недоступною гравцям.

Як відзначили самі розробники:

У дочасному доступі Hades II вже навіть більше країв, ворогів і повністю озвучених персонажів, ніж було у повній версії оригінальної Hades. Але це лише початок, тож попереду ще чимало важливих місцин, персонажів, ворогів, сюжетних подій та ігроладних систем.

Активна розробка триває вже понад три роки. Ми хотіли, щоб дочасна версія Hades II була достатньо довершеною для того, щоб якомога більше гравців могли одразу нею насолодитися, але все ж не на фінішній прямій, щоб ми встигли зреагувати на відгуки й зробити необхідні покращення.

Цікаво, якою ж за масштабом буде уже повноцінна версія гри, яка наразі невідомо коли має з’явитися. Однак очікувати на неї варто орієнтовно наприкінці 2024, або на початку 2025 року.

Нагадаємо, що Hades II була анонсована на церемонії The Game Awards 2022. Цього разу гравці візьмуть на себе роль не Загрея, сина Гадеса, а нової героїні, яка буде безсмертною принцесою підземного царства.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...