Реклама

👀 Чутки: Activision відхилила нову частину Tony Hawk на користь Call of Duty

Čytaty latynkoju
👀 Чутки: Activision відхилила нову частину Tony Hawk на користь Call of Duty
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Чутки: Activision відхилила нову частину Tony Hawk на користь Call of Duty
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Activision відхилила пропозицію щодо ремейку Tony Hawk’s Pro Skater 3+4 через рішення призначити студію Vicarious Visions як студію підтримки Call of Duty.

Як пише VGC, про це розповів у новому відео історик відеоігор Ліам Робертсон. За його словами, після релізу збірки ремейків Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 фанати франшизи очікували побачити оновлені версії наступних двох ігор у рамках дилогії Tony Hawk’s Pro Skater 3+4.

Як розповіло джерело Робертсона в студії Vicarious Visions, після успіху перших двох ремейків, розробники прийшли до Activision з пропозицією робити наступні ремейки — проте видавець проєкт відхилив.

Тоді ж Activision віддала перевагу Vicarious Visions, щоб допомогти в головній франшизі Activision, Call of Duty. Vicarious Visions також допомагав у розробці ремейку Diablo 2.

Варто зазначити, що схожу інформацію підтвердив й сам скейтер Тоні Хоук, на честь якого зроблені ігри. У 2022 році він розповідав, що другий збірник ремейків планувався до тих пір, поки Vicarious Visions не стала повністю поглинена Activision.

Нагадаємо, у 2021 році Activision Blizzard оголосила, що планує додати Vicarious Visions до Blizzard як команду підтримки, і злиття стало офіційним у квітні 2022 року.

Ремейк Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 вийшов 3 жовтня минулого року. Раніше ми більше розповідали про гру.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...