Реклама

🎮 Nintendo Switch 2: з’явилися чутки стосовно нових Joy-Con

Čytaty latynkoju
🎮 Nintendo Switch 2: з’явилися чутки стосовно нових Joy-Con
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Nintendo Switch 2: з’явилися чутки стосовно нових Joy-Con
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У мережі з’явилося кілька нових деталей про майбутню Nintendo Switch 2 — вона буде більше за актуальну консоль, а також не буде підтримувати старіші Joy-Con.

Інформацію оприлюднив портал Vandal, який розпитав виробників, які в прямому сенсі змогли «доторкнутися» до Nintendo Switch 2 — Nintendo дозволила робити це, поки нова консоль знаходилася в непрозорій коробці.

Розробники кажуть, що на дотик Nintendo Switch 2 відчутно більше першої консолі, але не така велика, як Steam Deck. Крім того, оглядачі зазначають, що Joy-Con на дотик не відрізняються від попередніх, проте присутні магнітні смужки. Скоріше за все, саме з їхньою допомогою джойстики з’єднуватимуться з екраном.

Також це дозволили припустити, що сумісність нової зі стандартними «джой-конами» Nintendo Switch буде неможливою, лише з Pro-контролером.

Видання також зазначає, що Nintendo Switch 2 вийде навесні 2025 року — але це дата, яку вже неодноразово називали раніше. Очікується, що презентація нового Switch відбудеться в червні 2024.

Раніше ми повідомляли, що Nintendo Switch 2 може вийти у березні 2025 року, щоб уникнути дефіциту.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...