Реклама

😐 Nintendo змусила творців Garry's Mod видалити пов'язаний з компанією контент зі Steam

Čytaty latynkoju
😐 Nintendo змусила творців Garry's Mod видалити пов'язаний з компанією контент зі Steam
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😐 Nintendo змусила творців Garry's Mod видалити пов'язаний з компанією контент зі Steam
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Через майже 20 років з моменту появи Garry’s Mod у Nintendo вирішили нарешті звернути увагу на цю пісочницю.

Може здатися, що у компанії лише зараз дізналися про цю гру та її Steam Workshop, де є різноманітний контент пов’язаний з Nintendo. Тому розробникам Garry’s Mod надійшов лист від «творців Маріо» і вони тепер намагаються переглянути увесь контент за останні майже 20 років на предмет порушення інтелектуальної власності Nintendo.

Дехто з вас міг помітити, що деякі елементи майстерні, пов'язані з Nintendo, нещодавно були видалені. Це не помилка, вони були видалені з ініціативи Nintendo.

Чесно кажучи, це цілком справедливо. Це контент Nintendo, і те, що вони дозволяють і не дозволяють, залежить від них. Вони не хочуть, щоб ви грали з цим контентом у Garry's Mod — це їхнє рішення, ми повинні поважати його і видалити якомога більше.

Це безперервний процес, оскільки ми маємо переглянути 20 років завантажень. Якщо ви хочете допомогти нам, видаливши свої завантаження, пов'язані з Nintendo, і ніколи не завантажувати їх знову, це б нам дуже допомогло.

Розробники Garry's Mod

Відзначимо, що Garry’s Mod це гра у жанрі пісочниці та фізичної головоломки, яку створив Ґаррі Ньюман. Згодом підтримку гри здійснювала його студія Facepunch. Сама гра є модом до Half-Life 2, у якому гравець може робити загалом усе, що забажає, адже у грі немає сюжету, чи завдань. Тому зазвичай гравці бавилися різноманітними текстурами, додаванням персонажів та Ragdoll-фізикою у грі.

Щодо Steam Workshop, то це центральний осередок контенту, створеного гравцями, який містить інструменти для публікації, організації та завантаження цього контенту у ігри. Звісно, що за 20 років для Garry’s Mod гравці створили велику кількість модифікацій, які також містять й інтелектуальну власність Nintendo.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...