Реклама

👀 Stellar Blade — як оглядачі оцінили гру

Čytaty latynkoju
👀 Stellar Blade — як оглядачі оцінили гру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Stellar Blade — як оглядачі оцінили гру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже 26 квітня має відбутися реліз Stellar Blade — чергового ексклюзиву для PlayStation 5 від студії Shift Up.

Традиційно напередодні виходу гри з нами своїми рецензіями поділилися ігрові оглядачі і ми можемо дізнатися, що очікувати від гри.

Загалом критики добре зустріли гру і її загальний рейтинг на порталах Opencritic та Metacritic ви можете побачити нижче.

 

Оглядачі відзначають, що загалом гра варта того, щоб зіграти у неї та витратити свій час. Гру похвалили за стрімку бойову систему, саундтрек, візуальну складову та сам створений світ, створений авторами.

З негативу оглядачі виділяють дещо слабкий та нудний сюжет та платформінг, який дещо розчаровує.

До прикладу у Destructoid відзначають:

Загалом, Stellar Blade — це подорож, яку варто пережити. Я відчуваю, що з деякими покращеннями в певних сферах, Stellar Blade могла б стати легендарною знаковою грою, подібно до тих, з яких вона явно черпає натхнення. Але навіть у нинішньому вигляді Stellar Blade пропонує динамічну бойову систему в унікальному світі з цікавим сюжетом. Нехай вона не зовсім зоряна, але вона, безумовно, солідна.

У Press Start своєю чергою теж хвалять гру:

Stellar Blade нагадує про класичну еру персонажних екшенів у справді натхненній манері. Можливо, їй не завжди вдається донести основний наратив, а її платформінг часто більше розчаровує, але жодної з цих речей не достатньо, щоб зруйнувати повністю приємний ігровий досвід. Вона носить свої натхнення в рукаві, але примудряється будувати на них захопливу гру з вишуканою багатошаровою бойовою системою та чудовим оформленням на додачу.

У VGC відзначають, що непогана альтернатива іншим іграм:

Для тих, хто хотів би, щоб God of War: Ragnarok пропонувала трохи більше викликів або щоб Bayonetta мала трохи більше ваги в бою, цей витончений науково-фантастичний слешер є ідеальним тонізуючим засобом, пропонуючи як ідеальну точку входу в жанр, подібний до Souls, так і освіжаюче витончення заїждженої формули персонажного екшену.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...