Реклама

😐 Франшиза Watch Dogs після провалу Legion наразі на паузі у Ubisoft — чутки

Čytaty latynkoju
😐 Франшиза Watch Dogs після провалу Legion наразі на паузі у Ubisoft — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😐 Франшиза Watch Dogs після провалу Legion наразі на паузі у Ubisoft — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якщо ви шанувальник серії ігор Watch Dogs, то вас, мабуть, очікують невтішні, однак загалом доволі очікувані новини, адже згідно з останніми чутками у Ubisoft наразі не мають жодних планів на майбутнє цієї франшизи.

За словами відомого інсайдера j0nathan, який доволі часто ділиться витоками по Ubisoft, наразі ця серія ігор, як мінімум, стоїть на паузі.

У своєму дописі в Twitter (X) він відзначає, що після комерційного провалу Watch Dogs: Legion французький видавець скасував усі майбутні проєкти, які готувалися у франшизі таким чином інсайдер називає її «мертвою і закопаною».

Таким чином не варто очікувати на продовження цієї серії ігор у найближчому майбутньому. Також інсайдер відзначив, що Ubisoft скасувала й доволі оригінальну гру за ліцензією Watch Dogs, яка мала бути багатокористувацькою королівською битвою.

Загалом не дивно, що Ubisoft може звертати більше уваги на свої франшизи, які попри умовні негаразди все одно залишаються успішними. Тому звісно, що варто очікувати більше Assassin’s Creed та Far Cry.

Водночас можна сподіватися, що компанія все-таки буде пробувати «відродити» свої франшизи, які або забуті, або ж відкладені на поличку після провалів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...