Реклама

🎮 Анонсовано науково-фантастичну гру Jitter від української студії Berko Games

Čytaty latynkoju
🎮 Анонсовано науково-фантастичну гру Jitter від української студії Berko Games
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Анонсовано науково-фантастичну гру Jitter від української студії Berko Games
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Українська інді-студія Berko Games презентувала свою першу гру Jitter. Відзначається, що це буде науково-фантастична гра, яка «поєднує найкращі риси FTL, Heat Signature та Noita».

Преший трейлер гри демонструє нам основні механіки та мінімалістичний візуальний стиль гри.

У Jitter гравцям доведеться грати за ШІ-систему космічного корабля, яка має знайти та врятувати свій екіпаж після того, як «загадкова аварія спричинила масштабні руйнування шахтарської колонії у Головному Поясі Астероїдів».

Самі розробники описують гру наступним чином:

Jitter — це симулятор космічних пригод, що занурює у захопливу історію та дає можливість пройти кожну місію різними шляхами. Гравці зможуть керувати кораблями та базами, боротися з ворогами у відкритому космосі та на борту, а також давати вказівки підлеглим членам екіпажу.

Також відзначається, що однією з ключових особливостей гри буде механіка руйнування оточення, яка заохочує гравців до нестандартного мислення.

Наприклад, ворожий аванпост можна не тільки обстріляти гарматним вогнем або захопити зсередини, але і знищити уламками сусіднього астероїда.

Наразі реліз Jitter заплановано на 2025 рік для ПК. Також гру уже можна додати до свого списку бажаного у Steam.

Ключові риси Jitter

  • Динамічний геймплей. Астероїди, кораблі та аванпости можна реалістично руйнувати. Кам’яні рештки астероїда, що блокує доступ до ворожого аванпосту, можуть пробити обшивку станції і розгерметизувати її.
  • Модульна система вдосконалень. Модифікуйте свій космічний корабель відповідно до вашого стилю гри. Хочете більше вогневої міці? Додайте модуль-пушку. Треба швидко втекти? Викиньте в космос модулі, що вас сповільнюють – включно з підлеглими, якщо вам дозволить совість.
  • Симулятор систем життєзабезпечення. Дайте волю своєму внутрішньому інженеру: продукуйте кисень, генеруйте енергію та розбирайте модулі на запчастини, щоб удосконалювати бортові системи.
  • Космічні двобої та абордажі. Швидко перемикайтеся між стратегічними баталіями корабель-на-корабель та тактичними боями на борту. Ведіть перестрілки у нульовій гравітації, або ж візьміть корабель супротивника на абордаж.
  • Менеджмент екіпажу. Члени екіпажу мають унікальну біографію, характер та здібності, що впливають на проходження гри. Про них треба подбати, бо із загибеллю одного з головних героїв гра закінчується.
  • Загадковий науково-фантастичний світ. Подорожуйте гірняцькою колонією на велетенському астероїді. Спускайтеся у шахти, мандруйте системами печер, досліджуйте аванпости та інші космічні тіла. Будьте готові до зустрічі з піратами або невідомими життєвими формами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...