Реклама

🌚 Керівник Bethesda каже, що на Fallout 5 доведеться ще довго чекати

Čytaty latynkoju
🌚 Керівник Bethesda каже, що на Fallout 5 доведеться ще довго чекати
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌚 Керівник Bethesda каже, що на Fallout 5 доведеться ще довго чекати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Попри успіх серіалу Fallout від Amazon у Bethesda не поспішають з розробкою п’ятої частини гри.

Про те, що фанатам цієї серії ігор доведеться зачекати на нову гру у своєму Twitter (X) повідомив Еміль Пальяруло, який є директором з дизайну у Bethesda. За його словами нам ще не скоро доведеться побачити Fallout 5.

Зрештою, все завжди зводиться до найважливішого ресурсу — людей. Як і в будь-якій команді розробників, у нас є талановиті люди, яким потрібен час, щоб створювати чудові речі. Тому ми не можемо зробити все відразу. Вчені Інституту наполегливо працюють над ініціативами з клонування!

Загалом цілком логічно, що наразі у Bethesda немає ресурсу для повноцінної роботи над Fallout 5, оскільки розробники все ще займаються підтримкою Starfiled та доповненням до гри Shattered Space, яке очікується цього року.

Окрім, того після Starfiled у Bethseda є новий і не менш амбітний проєкт — це уже давно анонсована The Elder Scrolls VI на яку гравці теж уже зачекалися.

Тому відповідно доволі логічно буде припускати те, що у Bethesda наразі просто немає найголовнішого ресурсу для Fallout 5 — людей. Тому, фанатам цієї франшизи варто готуватися на тривале очікування нової гри. Можна лише сподіватися, що це відбудеться не у 2077 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...