Реклама

😐 Актор, що озвучив Ґеральта в іграх «не до кінця розуміє» «Відьмака» від Netflix

Čytaty latynkoju
😐 Актор, що озвучив Ґеральта в іграх «не до кінця розуміє» «Відьмака» від Netflix
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😐 Актор, що озвучив Ґеральта в іграх «не до кінця розуміє» «Відьмака» від Netflix
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Даґ Кокл, який подарував свій голос Ґеральту в англійській локалізації серії ігор про Відьмака від CD Projekt RED поділився своїми враженнями та думками про адаптацію творів Анджея Сапковського від Netflix.

У своєму інтерв’ю для YouTube-каналу Behind the Voice Кокл відзначив, що, на його думку, сценаристи серіалу прийняли рішення, які йому видалися не зрозумілими.

Я не знаю, чому вони зробили такий вибір, і я хотів би поспілкуватися з деякими сценаристами про те, чому вони зробили такий вибір, щоб я міг інтелектуально зрозуміти, чому.

Хоча Кокл також вважає, що кожна адаптація має право на власний простір для розвитку. Він відзначив, що серіал є «іншим медіа, ніж ігри», які самі по собі є іншим медіа, ніж книги, комікси та інші медіа, пов’язані з Відьмаком.

Якщо ви подивитеся на щось на кшталт The Last of Us... (серіал) досить близько слідував наративу гри, з деякими незначними змінами. І це чудово спрацювало, і фанатам ігор сподобалося, і це все добре.

Серіал «Відьмак» на Netflix, у них були не лише книги, але й ігри, які дещо переосмислювали книги, а також комікси, які знову ж таки були дещо переосмислені для медіасередовища... Отже, ви повинні дати (шоу) трохи простору для зростання, щоб бути тим, ким вони хочуть бути.

Водночас Кокл розповів, що йому загалом сподобався перший сезон серіалу, однак наступні уже пішли «шляхами, які він не до кінця розумів»:

Я не втратив інтерес... але я почав думати: «Мені потрібно перебудувати своє ставлення до цього серіалу», тому що він робить не те, що я очікував, і мені це не подобається, хоча, можливо, не варто... Я повинен дивитися його і судити про нього за його власними чеснотами, а ігри та книги залишити осторонь.

Актор відзначив, що, можливо, що якщо так абстрагуватися від усього іншого, то серіал може мати свою вартість. Однак Кокл додає, що іноді це може бути важко, особливо для тих, хто любить такий багатий всесвіт, як у «Відьмака».

Нагадаємо, що раніше Netflix представив нових акторів, які зіграють у четвертому сезоні «Відьмака».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...