Реклама

😮 Nintendo пропустить цьогорічний Gamescom

Čytaty latynkoju
😮 Nintendo пропустить цьогорічний Gamescom
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Nintendo пропустить цьогорічний Gamescom
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Nintendo вирішили пропустити цьогорічну Gamescom на фоні чуток про перенесення релізу потенційного наступника Nintendo Switch на 2025 рік.

Про це повідомив британський відділ компанії у своєму коментарі для Eurogamer:

Gamescom це чудова подія, і щороку ми оцінюємо, чи варто Nintendo брати в ній участь, чи ні. Після ретельного розгляду всіх аспектів ми прийняли рішення не бути присутніми на Gamescom 2024. Гравці матимуть можливість випробувати ігри для Nintendo Switch на інших заходах протягом року.

Загалом доволі неочікуване рішення від компанії пропустити одну з найбільших щорічних ігрових конференцій. До того ж це ще більше цікаво, адже після торішнього Gamescom було багато повідомлень, що Nintendo показала за закритими дверима наступника Switch (детальніше тут).

Хоча з іншого боку, видається, що до офіційного анонсу нової консолі Nintendo поки що немає що продемонструвати своїм шанувальникам. З огляду на відмову від участі у Gamescom можна звісно припустити, що раніше серпня цього року не варто очікувати на анонс нової консолі, яка уже найімовірніше вийде у 2025 році.

Нагадаємо, що з усіма чутками стосовно наступника Nintendo Switch можете ознайомитися за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...