Реклама

💸 Експрезидент Blizzard хотів би мати можливість залишати «чайові» розробникам ігор

Čytaty latynkoju
youtube.com
💸 Експрезидент Blizzard хотів би мати можливість залишати «чайові» розробникам ігор
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💸 Експрезидент Blizzard хотів би мати можливість залишати «чайові» розробникам ігор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Колишній президент Blizzard Майк Ібаррі, який покинува компанію на початку цього року, розповів, що хотів би мати можливість залишати розробникам «чайові» після проходження ігор.

Такою думкою він поділився у своєму дописі в Twitter (X), де відзначив, що іноді ігри настільки вражають його як гравця, що йому хочеться додатково подякувати розробникам за пережитий досвід.

Як гравець, я давно думав про цю ідею, оскільки останнім часом занурився в однокористувацькі ігри.

Коли я проходжу гру, є такі, які просто вражають мене тим, наскільки дивовижним був досвід. Наприкінці гри я часто думав: «Хотів би я дати цим людям ще $10 або $20, тому що це коштувало більше, ніж мої початкові $70, і вони не намагалися щосекунди обдирати мене до нитки.

Ібарра, як бачимо, говорить власне про ігри, які не мають багатокористувацької складової та не переповненні мікротранзакціями, які можуть приносити розробникам додатковий дохід. Тому Ібарра вважає, що для таких проєктів варто було б мати можливість в кінці гри «подякувати» творцям гри.

Такі ігри, як (Horizon Zero Dawn, God of War, Red Dead Redemption 2, Baldur’s Gate 3, Elden Ring) тощо. Я знаю, що $70 це вже багато, але це опція в кінці гри, про яку я іноді хотів би мати. Деякі ігри настільки особливі.

У реплях до допису Ібарри не надто підтримали цю ідею. Хтось відзначив, що у такому випадку хотілося б мати опцію повернення коштів за відверто погану гру і щоб ця можливість не обмежувалася в часі (до прикладу у Steam до 2 годин). Інші користувачі відзначають, що до прикладу купують ігри як подарунок своїм друзям, що теж свого роду «чайові», адже вони вдруге придбали гру.

Нагадаємо, що на релізі Dragon’s Dogma 2 гравці обвалили рейтинг гри у Steam через мікротранзакції.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...