Реклама

😐 Франшиза Dead Space «на паузі» у Electronic Arts

Čytaty latynkoju
😐 Франшиза Dead Space «на паузі» у Electronic Arts
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😐 Франшиза Dead Space «на паузі» у Electronic Arts
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Для франшизи Dead Space останній день виявився доволі «гарячим» на чутки, спростування та оновлення свого статусу.

Після доволі успішного з точки зору оцінок гравців та критиків ремейку першої частини гри усі здавалося б були не проти продовження на кшталт того, як це відбувається з Resident Evil.

Спочатку Джефф Ґрабб з Giant Bomb вирішив потішити і одночасно розчарувати усіх, адже розповів, що за його інформацією EA Motive дійсно розпочинала роботу над концепцією ремейку Dead Space 2. Однак EA відставила це проєкт «на полиці» через слабкі комерційні успіхи Dead Space Remake.

Водночас у EA також вирішили відреагувати на слова Ґрабба та у своєму коментарі для IGN заперечили його інформацію:

Зазвичай ми не коментуємо чутки, але ця історія не відповідає дійсності.

Ґрабб своєю чергою відзначив, що все-таки не довіряє офіційній позиції компанії, адже робота над ремейком Dead Space 2 навіть мала свою кодову назву.

Після цього до справи під’єднався Джейсон Шраєр з Bloomberg. Який своєю чергою звів усю інформацію до купи.

Він відзначає, що наразі франшиза Dead Space знаходиться «на паузі» в EA і розробники з Motive сконцентровані на інших проєктах (нова Battlefield, гра про Залізну людину та ін.).

Водночаc він додає, що Motive дійсно вивчала можливість розробки нової Dead Space, яка б не була ремейком, а оригінальною історією. Щодо слів Ґрабба, то Шраєр додає, що розробники використовували кодову назву ремейку Dead Space для свого нового проєкту, що також могло збити журналіста з Giant Bomb або його інформаторів.

Таким чином, розробки ремейку Dead Space 2 навіть на ранніх стадіях не відбувалося, окрім розмов про можливість такого проєкту.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...