Реклама

👀 Gears 6 «покаже справжній некстген», як свого часу перша частина на Xbox 360 — інсайдер

Čytaty latynkoju
👀 Gears 6 «покаже справжній некстген», як свого часу перша частина на Xbox 360 — інсайдер
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Gears 6 «покаже справжній некстген», як свого часу перша частина на Xbox 360 — інсайдер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

З моменту релізу Gears 5 пройшло уже майже п’ять років і з того часу не було жодних офіційних анонсів щодо продовження цієї серії ігор.

Однак останнім часом з’явилося кілька чуток стосовно можливої шостої частини гри. Головна звісно це те, що гру нарешті можуть анонсувати на цьогорічній презентації Xbox Games Showcase.

Спочатку Джефф Ґрабб з Giant Bomb повідомив, що анонс гри варто очікувати уже влітку. Однак він додав, що це буде скоріше тизер, який можливо буде схожим на кшталт анонсу Fable минулого року без конкретних деталей.

Після цього інсайдер Shinobi602 на форумі ResetEra у розмові про вражаючу графіку Senua’s Saga: Hellblade 2 відповів одному з користувачів:

Зачекай, поки не побачиш Gears. Люди ще не готові (до цього).

Згодом уже інший інсайдер Nate the Hate відзначив, що він буде здивований, «якщо 2024 пройде» без анонсу та першого погляду на Gears 6. За його словами саме ця гра «стане тим самим моментом «ось що таке некстген»».

Також він додав, що у випадку з Gears 6 він веде мову про поточне покоління консолей з яких The Coalition, розробники цієї серії ігор, спробують вичавити усі можливості. Ця гра, на його думку, буде моментом аналогічним за враженнями від першої Gears для Xbox 360, яка теж вражала своїми можливостями.

Водночас багатьох користувачів у коментарях не надто здивувала така інформація, адже усі відзначають, що нічого дивного немає у тому, що The Coalition дійсно подарують нам прекрасну графіку у новій Gears.

Користувачі відзначають, що саме ці розробники є одними з тих, хто дійсно уміє працювати з Unreal Engine і вони зуміють вичавити з його п’ятої ітерації усе можливе.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...