Реклама

🤔 В мережі з'явилися кадри скасованої гри за Бетменом Крістофера Нолана, яку переробили в Shadow of Mordor

Čytaty latynkoju
🤔 В мережі з'явилися кадри скасованої гри за Бетменом Крістофера Нолана, яку переробили в Shadow of Mordor
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 В мережі з'явилися кадри скасованої гри за Бетменом Крістофера Нолана, яку переробили в Shadow of Mordor
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Напередодні того, як Monolith Productions взялася за розробку Middle-Earth: Shadow of Mordor, що вийшла у 2014 році, студія працювала над грою про Бетмена, яка б базувалася на фільмах Крістофера Нолана.

У виданні Insider Gaming відзначають, що гра розроблялася під кодовою назвою Project Apollo. Сам гра мала б отримати повністю відкритий світ у самому центрі Готема, де гравцю пропонували б велику варіативність проходження гри у режимі стелсу, механіки бою натхненні серією ігор Batman Arkham.

Водночас усе це лягало б на основу Nemesis System, яка згодом стала основним елементом Shadow of Mordor. Відзначимо, що вона працює таким чином, що вороги, яких ви зустрічаєте у грі запам’ятовують персонажа гравця і еволюціонують вивчаючи, як гравець б’ється. Згодом вони з’являються у грі зі змінами, заснованими на попередніх зіткненнях.

Нижче можна побачити, як саме гра мала виглядати та навіть можна переглянути коротке відео з геймплеєм.

Відзначається, що свого часу видавець гри Warner Bros. відмовився від ідеї випуску одразу двох ігор за однією франшизою, оскільки уже в розробці була Arkhma Knight від Rocksteady.

Відповідно у Monolith вирішили на базі свого Бетмена зайнятися світом Середзем’я.

Хоча й окрім не бажання видавця отримувати внутрішню конкуренцію також проблеми були й з боку Крістофера Нолана від якого потрібно було отримати схвалення на використання напрацювань його «Темного лицаря».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...