Реклама

🤔 У Blizzard відкриті для нових фільмів по Warcraft, однак це не головна мета компанії

Čytaty latynkoju
🤔 У Blizzard відкриті для нових фільмів по Warcraft, однак це не головна мета компанії
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 У Blizzard відкриті для нових фільмів по Warcraft, однак це не головна мета компанії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Керівник франшизи Warcraft у своїй розмові з IGN розповів, що Blizzard загалом відкрита для ідеї нових фільмів по всесвіту ігор, однак це не пріоритетний напрямок для компанії.

Джон Гайт відзначив, що йому сподобався фільм «Warcraft: Початок», який вийшов у 2016 році, однак зауважив, що загалом у Blizzard це нікого не підштовхнуло до ідеї змінити ігрову індустрію на кіноіндустрію. Він вважає, що кожен має займатися своєю справою, яку знає найкраще.

Ми робимо ігри, і я думаю, що ігри завжди будуть нашим ядром, і тому Warcraft буде зосереджений навколо цього. (…) Я не хочу потрапити в пастку «тепер я буду кіноробом». Я думаю, нехай цим займаються люди, які дійсно знають, що вони роблять.

Однак Гайт додає, що якщо Blizzard знайде когось «талановитого» у сфері кіно, хто поділяє «любов і пристрасть» до Warcraft, тоді дійсно можна буде говорити про нові фільми. Однак він не вважає, що розробникам ігор самим варто зосереджуватися на створенні кіно:

На жаль, я бачив, як деякі мої колеги захопилися ідеєю стати кіноробами і використати можливості, які вони мають, володіючи інтелектуальною власністю або контролюючи її, для того, щоб стати кінематографістами. Але є так багато професіоналів, які займаються цим багато років, (і) можуть зняти десятки, якщо не сотні фільмів набагато краще. Я б не дозволив комусь, хто знімав лише фільми, прийти і спробувати створити гру на кшталт Warcraft, чи не так? Тому я вважаю, що пошук таких партнерств — це правильний підхід.

Окрім кіно Гайт також відзначив, що у Blizzard загалом відкриті й до надання ліцензій на створення ігор по Warcraft іншим студіям. Однак для цього знову ж таки варто, аби такі сторонній розробники поділяли ту ж саму «пристрасть і любов» до франшизи, що й її творці.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...