Реклама

📊 Читачі Game Informer обрали найкращу гру усіх часів — це «Зельда»

Čytaty latynkoju
📊 Читачі Game Informer обрали найкращу гру усіх часів — це «Зельда»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📊 Читачі Game Informer обрали найкращу гру усіх часів — це «Зельда»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Американський щомісячний журнал Game Informer поділився результатами опитування своїх читачів, де вони обирали найкращу гру усіх часів.

Загалом для визначення «тієї самої гри» у виданні склали список з 64 проєктів. Їх відібрали за результатами попереднього опитування, яке у Game Informer складали на честь свого 300 випуску (тоді переможцем стала The Witcher 3: Wild Hunt),  а також на основі рекомендацій та тенденцій останніх років.

Після проводилося два раунди голосування щотижня, поки ц не було обрано єдиного переможця. Загалом було віддано понад 200 тис. голосів за різноманітні проєкти, однак гра, яка отримала звання «найкращої гри усіх часів» за версією спільноти Game Informer стала The Legend of Zelda: Ocarina of Time, яка у голосуванні 2018 року задовольнилася третім місцем.

Загалом The Legend of Zelda: Ocarina of Time вкотре демонструє, що для багатьох ґеймерів ця гра, яка вийшла ще у 1998 році і досі є невмирущою класикою та великою спадщиною для Nintendo.

Відзначимо, що цій «Зельді» у фіналі довелося позмагатися з TES V: Skyrim, якій довелося задовольнитися почесним другим місцем в рамках опитування від Game Informer.

Нижче можна переглянути повну таблицю з тим, як відбувалося голосування.

Також раніше у Game Informer назвали найкращі ігри 2023 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...