Реклама

👀 Том Гендерсон розповів про «токсичну атмосферу» в Ubisoft у роботі над XDefiant

Čytaty latynkoju
👀 Том Гендерсон розповів про «токсичну атмосферу» в Ubisoft у роботі над XDefiant
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Том Гендерсон розповів про «токсичну атмосферу» в Ubisoft у роботі над XDefiant
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Том Гендерсон, видається, доволі полюбляє Ubisoft, адже нещодавно він уже ділився своїм звітом стосовно «внутрішньої кухні компанії», як ось знову випустив свій черговий матеріал, однак цього разу про «токсичну робочу атмосферу» над шутером компанії XDefiant.

Нагадаємо, що це гра, яку студія уже кілька разів переносила і вона досі немає конкретної дати релізу. За концепцією це має бути безкоштовний багатокористувацький шутер по всесвіту ігор Ubisoft, який за словами Гендерсона багато в чому намагається клонувати Call of Duty.

Отже, згідно з новим звітом інсайдера команда розробників XDefiant страждає від жахливої робочої атмосфери та від групи осіб, яку між собою вони називають The Boys Club і яка за словами одного з працівників є:

Закритою групою людей, що покривають одне одного та вважають себе кращими за всіх і роблять, що їм заманеться, без жодних наслідків.

Відзначається, що проблема полягає зовсім не у керівництві, чи нереальних завданнях. Мова в першу чергу іде про «відсутність робочої етики, неприємна поведінка та егоїзм цих людей», які створили «нездорове робоче середовище».

Це до прикладу розробники, які щоразу порушують дедлайни і відповідно іншим доводиться перепрацьовувати. Також відзначається, що вони доволі токсичні стосовно інших співробітників, через особисту дружбу у керівництві та ін.

Деякі розробники часто стикаються з ситуаціями коли ці «члени Клубу» на будь-які зауваження відповідають зверхнім: «Ти ніколи раніше не завершував гру. Якщо ти хочеш досягти того рівня, на якому перебуваю я, то тобі потрібно зробити (річ XYZ)».

Гендерсон відзначає, що за словами одного з розробників «Клуб» з’явився після того, як шутер вийшов з підсерії Tom Clancy’s і відповідно творці XDefiant отримали набагато більше креативної свободи.

Однак, як пише інсайдер, усе це звелося до наслідування успішної серії шутерів від Activision та частого запитання: «А щоб зробили розробники Call of Duty?». За словами одного з розробників:

Вони обирають функцію яка їм подобається (подібну до COD) і кажуть команді … повернутися пізніше, коли вони внесуть відповідні зміни. Навіть після того, як команда зробить ці зміни, The Boys Club вигадає щось інше, і процес буде повторюватися місяцями. Усе це призводить до того, що функція нарешті буде реалізована в грі або буде повністю вирізана.

Водночас за словами Гендерсона у Ubisoft покладають великі сподівання на XDefiant, тому на реліз гри варто очікувати, але з огляду на «культуру роботи» важко сказати коли саме це відбудеться.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...