Реклама

🤷‍♂️ Деякі розробники не розуміють для чого їм підтримувати ігри на консолях Xbox

Čytaty latynkoju
🤷‍♂️ Деякі розробники не розуміють для чого їм підтримувати ігри на консолях Xbox
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤷‍♂️ Деякі розробники не розуміють для чого їм підтримувати ігри на консолях Xbox
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що деякі розробники мають сумніви у доцільності підтримки своїх ігор на консолях Xbox, у той час, як сам ігровий підрозділ Microsoft планує випускати більше своїх ігор на інших платформах.

Голова Gamesindustry.biz Кріс Дрінґ розповів, що він мав розмову з кількома розробниками ігор і ті відзначили, що у них є певне нерозуміння доцільності випуску своїх проєктів для Xbox:

Я чув від дуже відомої компанії, та ще однієї не такої відомої, що ситуація Xbox у Європі погіршується. Ви можете слідкувати за нашими щомісячними оглядами ігрового ринку і побачити, що продажі Xbox падають, і вони падали весь минулий рік, а цього року падають ще сильніше. Одна велика компанія, яка випустила велику гру минулого року, сказала: «Я не знаю, навіщо ми взагалі її підтримували».

Дрінґ також відзначив, що сторонні розробники для Xbox також скаржаться на те, що їм доводить витрачати багато часу на оптимізацію ігор для Series S та Series X окремо:

Сторонні видавці кажуть: «Ми докладаємо багато зусиль, намагаючись створити версію для Series S і версію для X, хоча, чесно кажучи, для нас ринок — це ПК і PS5.

Також, на його думку, варто очікувати, що ще більше ігор від Xbox почнуть з’являтися на інших платформах:

Наскільки я розумію, більшість (ігор від внутрішніх розробників Xbox) з'являться (на PS5) в якийсь момент, якщо припустити, що вона буде розвиватися так, як вважають в Xbox. Я думаю, що у Xbox справжні проблеми як у виробника апаратного забезпечення.

Відзначимо, що раніше з’явилися чутки, що Xbox працює над портативною консоллю.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...