Реклама

🕷 Зйомки «Людини-павука 4» з Томом Голландом можуть розпочатися уже цього року — чутки

Čytaty latynkoju
🕷 Зйомки «Людини-павука 4» з Томом Голландом можуть розпочатися уже цього року — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🕷 Зйомки «Людини-павука 4» з Томом Голландом можуть розпочатися уже цього року — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після виходу третього фільму про Людину-павука з Томом Голландом, який наразі залишається останнім найуспішнішим проєктом кіновсесвіту Marvel за останні роки, ми не мали надто багато офіційної інформації стосовно продовження.

Проте нещодавно кінокритик та інсайдер індустрії Джефф Снайдер поділився останніми чутками стосовно можливого продовження історії Пітера Паркера у виконанні Тома Голланда. У своєму блозі він повідомляє, що Marvel планує розпочати зйомки четвертого фільму уже цієї осені у вересні-жовтні. До того ж наразі студія розглядає на пост режисера Джастіна Ліна (франшиза «Форсаж», «Стартрек: За межами Всесвіту»), який замінить Джона Воттса.

Інсайдер також відзначає, що окрім Голланда до своєї ролі має  повернутися й Зендея. Водночас звісно варто додати, що варто очікувати на офіційні анонси від самої Marvel.

Нагадаємо, що останнім фільмом з Томом Голландом наразі є «Людина-павук: Шляху додому нема», який об’єднав разом трьох Павучків та виконав мрію багатьох фанатів супергероя.

Нагадаємо, що нещодавно ми тако оновили свій великий гайд по кіновсесвіту Marvel. Якщо вам цікаво дізнатися, що наразі відбувається у франшизі переходьте за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...