Реклама

🎥 PlayStation запускає функцію автоматичного запису гри для допомоги іншим гравцям

Čytaty latynkoju
🎥 PlayStation запускає функцію автоматичного запису гри для допомоги іншим гравцям
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎥 PlayStation запускає функцію автоматичного запису гри для допомоги іншим гравцям
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Sony анонсували, що пізніше цього року PlayStation 5 отримає функцію Community Game Help, яка призначена для автоматичного запису та створення роликів, які мають допомагати іншим гравцям.

Таким чином гравці на PS5 зможуть автоматично завантажувати свій власний ігровий процес та таким чином ділитися підказками з іншими ґеймерами у яких можуть виникнути проблеми на певному етапі проходження гри.

Відзначається, що коли гравець увімкне цю функцію його консоль автоматично буде записувати ролик, коли він завершить певну ігрову активність. Після цього це відео буде переглянуте модератором і лише тоді воно буде опубліковане як Game Help для гравців, які зможуть його використовувати як підказку.

Така функція має спростити ґеймерам «вибивання» трофеїв або проходження важких рівнів. Тепер вони зможуть замість пошуку відповідей у YouTube користуватися внутрішньою функцією PlayStation.

У Sony також відзначають, що коли ваш ігровий кліп буде записано його видалять з консолі та завантажать на сервери PlayStation. Потім гравець отримає сповіщення, що його відео стало частиною Game Help. Також додається, що звук з вашої веб-камери, мікрофона або чату не буде додано до кліпів.

Повідомляється, що ця функція буде доступною у кількох обраних іграх до кінця цього року, а згодом буде поширюватися на все більшу кількість проєктів. Водночас варто відзначити, що схожа функція уже є у The Last of Us Part II Remastered та Marvel’s Spider-Man 2.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...