Реклама

🤔 Rise of the Ronin — що критики кажуть про гру

Čytaty latynkoju
🤔 Rise of the Ronin — що критики кажуть про гру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Rise of the Ronin — що критики кажуть про гру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже завтра, 22 березня, має відбутися реліз нового ексклюзиву для playStation 5 — Rise of the Ronin. Традиційно напередодні виходу гри своїми враженнями з нами поділилися оглядачі, яким вдалося отримати гру перед її випуском.

Нижче можете побачити загальну оцінку Rise of the Ronin на платформах Opencritic та Metacritic.

Загалом критики доволі посередньо оцінили новий ексклюзив PS5, особливо на фоні нещодавніх оцінок Dragon’s Dogma 2. Оглядачі відзначають, що гра не погана, але й не шедевр, вона просто «не запам’ятається».

З позитивних сторін гри критики звертають увагу на бойову систему, історію, яку оповідають у грі, а також те, як розробники реалізували переміщення відкритим світом. Критикам сподобалася бойова система, історія та персонажі, переміщення відкритим світом.

З негативу оглядачі відзначають, що загалом гра не привносить чогось нового і багато в чому схожа на інші проєкти та має перспективу доволі швидку залишитися у минулому. Також вони звертають увагу на доволі посередню графіку, як для поточного покоління консолей та певні технічні проблеми, які з оновленнями будуть виправлені.

У IGN Italy щодо гри відзначають:

Rise of the Ronin не вражає своєю пісочницею з відкритим світом чи точністю графіки, але все одно може забезпечити десятки годин розваг завдяки чудовій бойовій системі, вражаючій кількості контенту та цікавій історії.

Водночас у GamingTrend пишуть:

Rise of the Ronin — це не що інше, як амбітне завдання, і хоча ці амбіції призводять до того, що гра не така відшліфована, як можна очікувати від релізу для PS5, їй все одно вдається розповісти захопливу історію, у якій ваші дії справді мають значення, а також використовує унікальні механіки зв’язків (bonds), має поглиблену, хоча й дещо повторювану, бойову систему, і так багато контенту, що ви помітите, що втрачаєте сон, намагаючись виконати ще одне завдання. Ті, хто підійде до Rise of the Ronin, як до наступного Nioh, швидше за все, розчаруються, але ті, хто підійде до останньої спроби Team Ninja з відкритим розумом і терпінням, знайдуть дорогоцінний камінь, який просто має кілька гострих країв.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...