Реклама

🙃 Конні Бут, яка покинула PlayStation тепер працюватиме у Electronic Arts

Čytaty latynkoju
🙃 Конні Бут, яка покинула PlayStation тепер працюватиме у Electronic Arts
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Конні Бут, яка покинула PlayStation тепер працюватиме у Electronic Arts
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Багаторічна керівниця PlayStation Конні Бут, яка покинула Sony наприкінці 2023 року, тепер буде працювати у Electronic Arts.

Видання IGN повідомляє, що Бут працюватиме у EA на посаді керівниці групи екшн-рольових ігор. Під її опікою будуть знаходитися студії EA Motive, Cliffhanger та BioWare, які відповідають за майбутні проєкти Iron Man, Black Panther та нові Dragon Age і Mass Effect відповідно.

Водночас Бут буде в підпорядкуванні одній з керівниць EA Лаурі Міле, яка відзначила, що її нова колега «відома тим, що створила неймовірну культуру, орієнтовану на розробників, і підтримує творче бачення, одночасно просуваючи інновації». Вона також додала, що Бут «має бездоганну репутацію в спільноті розробників і, безсумнівно, матиме позитивний вплив на наші ігри».

Нагадаємо, що Бут покинула PlayStation у жовтні минулого року на посаді керівниці відділу внутрішнього виробництва ігор. Однак конкретних причин її відходу не було названо.

Відзначимо, що вона працювала в Sony з перших днів створення PlayStation і брала участь у виробництві понад 100 ігор, починаючи з оригінальної Crash Bandicoot.

Бут відповідала за створення Spyro the Dragon, Syphon Filter, Ratchet & Clank, SOCOM, Uncharted, Jak and Daxter, inFamous, Resistance, Sly Cooper, The Last of Us, Spider-Man, Death Stranding, Ghost of Tsushima, The Last of Us та ін.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...