Реклама

👀 Valve анонсувала сімейні групи для Steam — поки що для бета-версії

Čytaty latynkoju
👀 Valve анонсувала сімейні групи для Steam — поки що для бета-версії
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Valve анонсувала сімейні групи для Steam — поки що для бета-версії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Valve анонсували сімейні групи Steam — нову функцію, яка замінить сімейну бібліотеку Steam та сімейний режим Steam. Головна особливість новинки полягає у тому. Що тепер користувачі можуть створити сім’ю до шести осіб для спільно використання ігор та контролю.

Водночас нова функція наразі доступна лише у бета-версії Steam. У ній користувачі можуть створити сім’ю та запросити до неї 5 осіб. Всі користувачі сім’ї матимуть спільний доступ до ігор у сімейній бібліотеці, яка працює схожим чином до сімейної бібліотеки Steam, яка була раніше.

Однак, хоча ви зможете використовувати спільну бібліотеку, але одночасно грати у одну гру у вас не вийде. Для того, щоб разом грати у один проєкт, то уже потрібно буде, щоб кожен, хто бажає зіграти мав копію гри.

Під час спільної гри кожен член сім’ї матиме власні збереження гри, розблоковуватиме досягнення Steam для власного акаунта.

Також варто бути обережними, адже якщо одного з членів сім’ї заблокують у якійсь грі за читерство, тоді цей бан поширюватиметься й на інших учасників сім’ї.

Нова функція також передбачає батьківського контролю, за допомогою якої дорослі члени сім’ї можуть керувати доступом до ігор, функцій спільноти Steam і контролювати екранний час для акаунтів дітей.

Також розробники ігор можуть заблокувати використання своїх проєктів у сімейній групі, тому не усі ігри буде можливість поширити.

Оскільки нова функція доступна лише у бета-версії, то для отримання доступу до неї усі охочі створити сімейну групу мають зареєструватися у такій версії Steam.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...