Реклама

👀 Rise of the Ronin та Princess Peach: Showtime! отримали перші оцінки від оглядачів Famitsu

Čytaty latynkoju
👀 Rise of the Ronin та Princess Peach: Showtime! отримали перші оцінки від оглядачів Famitsu
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Rise of the Ronin та Princess Peach: Showtime! отримали перші оцінки від оглядачів Famitsu
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже 22 березня на нас очікує дві ексклюзивні гри від японського геймдеву. Цього дня для PlayStation 5 має вийти Rise of the Ronin, а Nintendo Switch має отримати Princess Peach: Showtime!.

Звісно, що напередодні релізу на нас очікують огляди ігор і традиційно нас першими рецензіями на майбутні проєкти спішить потішити японський журнал Famitsu.

Завдяки Ryokutya2089 ми можемо дізнатися, як оцінили гру рецензенти видання. Нагадаємо, що система оцінювання Famitsu виглядає таким чином, що гру оглядають чотири окремі рецензенти, кожен з яких оцінює проєкт за 10-бальною шкалою.

Щодо  Rise of the Ronin, то оглядачі високо оцінюють новий ексклюзив Playstation 5 та дали грі 9/10/9/9 балів або ж загалом 37/40.

Оглядачі відзначають, що якщо вам подобається кінець періоду Едо, то ви залишитеся в захваті від гри. Відзначається, що сюжет змінюються залежно від ваших рішень. від того, які сили ви вирішите підтримати.

Відзначається, що Rise of the Ronin поєднує у собі багато жанрів та має елементи схожі до соулслайків та hack and slash. Водночас проєкт дружній до гравців та пропонує на вибір кілька рівнів складності.

Також у Famitsu додають, що досліджувати ігрову мапу доволі цікаво, особливо, якщо ви проживаєте у Японії, де можете порівняти сучасні мапи та відтворений у грі світ.

Щодо Princess Peach: Showtime!, то проєкт отримав дещо стриманіші оцінки, але водночас теж доволі високі — 8/8/9/8 балів або ж загалом 33/40.

Оглядачі відзначають що головна героїня, принцеса Піч на «крута і мила повною мірою». Загалом щодо гри рецензенти пишуть, що це доволі «міцний» платформер, у який цікаво грати. Також відзначають доволі приємну візуальну складову.

Сам гра за словами оглядачів «доволі компактна» і загалом підходить для знайомства з екшн-іграми і тому цілком добре підійде для молодшої аудиторії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...