Реклама

👓 Sony призупиняє виробництво PS VR 2 через низькі продажі — чутки

Čytaty latynkoju
👓 Sony призупиняє виробництво PS VR 2 через низькі продажі — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👓 Sony призупиняє виробництво PS VR 2 через низькі продажі — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Sony, як повідомляє Bloomberg, вирішили поки що призупинити виробництво нових PS VR2 оскільки продажі гарнітури є надто низькими.

Відзначається, що з моменту свого релізу у 2023 році гарнітура не може похвалитися гарними показниками на ринку та за продажами залишається позаду конкурентів на кшталт Meta Quest.

За словами аналітика агенції Macquarie Іцзя Чжая, головна проблема полягає у вартості гарнітури та обмеженому наборі проєктів, які за цю ціну доступні гравцям:

Висока ціна VR-обладнання є головною перешкодою для його поширення. Наразі існує обмежена кількість ігор, які підтримують VR-пристрої, що також призведе до відсутності мотивації для гравців купувати VR-обладнання. Така обмеженість контенту також має свою причину - вартість розробки VR-ігор значно вища, ніж звичайних ігор.

Відзначається, що поставки PS VR2 за фінансовий 2023 рік з моменту релізу гарнітури зменшилися майже вдвічі — з 595.5 тис. до 325.2 тис. Водночас у Meta все виглядає набагато краще, адже за це період поставки її гарнітури зросли з 792.5 тис. до 1.3 млн.

Наразі Bllomberg пише, що у Sony поки що хочуть продати залишки PS VR2 і відповідно виробництво нових девайсів поставлено на паузу.

Нагадаємо, що ще напередодні релізу PS VR2 повідомлялося, що Sony скоротила виробництво гарнітури через низький попит.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...