Реклама

🎮 Подорож у медитацію: українські розробники анонсували пригодницьку інді-гру

Українські розробники розпочали роботу над інді-грою «Unmasked: An Inner Journey».
Čytaty latynkoju
🎮 Подорож у медитацію: українські розробники анонсували пригодницьку інді-гру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Подорож у медитацію: українські розробники анонсували пригодницьку інді-гру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Українські розробники розпочали роботу над інді-грою «Unmasked: An Inner Journey».

Українські розробники розпочали роботу над інді-грою Unmasked: An Inner Journey. За її сюжетом, гравець поринає у свідомість головного героя, бореться з його внутрішніми страхами і спогадами.

Unmasked: An Inner Journey – це перший проєкт інді-студії «1stone Games», що складається із двох розробників, які працюють віддалено із Києва та Дніпра.

Гра Unmasked: An Inner Journey складатиметься із п’яти рівнів. Ігровий процес комбінується із бігом, стрибками, битвами та пазлами. Час проходження усієї гри складатиме 3-3,5 години.

За сценарієм, гра розпочинається із показу героя шамана, який медитує. Далі, за сюжетом, гравець потрапляє у яскравий світ його свідомості, де проходитиме рівні, використовуючи фігурку у дерев’яній масці. Під час гри з’являються сумні спогади, що нагадують про шамана, який продовжує свою медитацію.

В основі ідеї гри – розмірковування шамана щодо складних ситуацій зі свого минулого та намагання подолати їх у своїй свідомості. Вся гра є метафорою цього процесу.

Попри складність і глибину цієї теми, це кольорова і дуже яскрава гра. І саме це дозволяє дійсно порелаксувати, перемкнутися та відпочити під час гри. Також, аби зробити гру стильною та додати їй ностальгії, ми використали стилістичні способи олд-скульних ігор, які усі ми так любили в дитинстві.

Микита Рачкевич, 2D-художник та аніматор у 1stone Games

Що стосується технічної складової, для розробки ми застосовували Unreal Engine 5, а також Spine 2D. Крім того, для гри ми створили оригінальні звуки та музику, яка додає особливого звучання.

Микола Конзеровський, розробник і саунд-дизайнер у 1stone Games

«Unmasked: An Inner Journey» буде доступна на платформах: Windows, Xbox, PlayStation, Nintendo. Згодом список розширюватиметься.

Реліз гри запланований у 2024 році. «Unmasked: An Inner Journey» вже доступна до додавання у список бажань у Steam та Epic Games Store.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...