Реклама

👀 The Last of Us Part II Remastered для ПК можуть анонсувати уже в квітні — інсайдер

Čytaty latynkoju
👀 The Last of Us Part II Remastered для ПК  можуть анонсувати уже в квітні — інсайдер
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 The Last of Us Part II Remastered для ПК можуть анонсувати уже в квітні — інсайдер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що дійсно наступним великим ексклюзивом PlayStation, який з’явиться на ПК стане нещодавній ремастер The Last of Us Part II, що вийшов для PS5.

Інформацією про це поділився інсайдер Silknight у своєму Twitter (X). Варто додати, що раніше він уже натякав на це і зараз дещо детальніше розповів про можливий ПК-порт гри.

Він відзначає, що на анонс гри варто очікувати уже наступного місяця, хоча й конкретної дати він не знає. Водночас він додає, що цього разу також ми отримаємо більший ніж зазвичай проміжок між анонсом порту та його релізом, що можна звісно пояснити тим, що, можливо, вихід гри хочуть прив’язати до другого сезону серіалу «Останні з нас», який має вийти у 2025 році.

Загалом це звісно доволі логічно очікувати на порт другої частини The Last of Us на ПК після того, як оригінальна гра з’явилася на цій платформі минулого року.

Щодо самого інсайдера, то варто відзначити, що раніше саме він першим повідомив про порт Ghost of Tsushima Director’s Cuthost на ПК, анонс якого відбувся нещодавно.

Додамо, що у нас ви також можете ознайомитися з оглядом версії The Last of Us Part II Remastered для PlayStation 5.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...