Реклама

🎮 Rise of the Ronin отримав перші прев'ю від оглядачів

Čytaty latynkoju
🎮 Rise of the Ronin отримав перші прев'ю від оглядачів
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Rise of the Ronin отримав перші прев'ю від оглядачів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вже за декілька тижнів вийде новий ексклюзив для PS5 від студії Team Ninja — гра Rise of the Ronin. Напередодні виходу гри, який заплановано на 22 березня, іноземні журналісти поділились своїми першими попередніми оглядами проєкту.

Нагадаємо, дія гри від творців Nioh 2 та Wo Long відбувається наприкінці XIX століття під час Бакумацу, останніх років періоду Едо. Події розвиваються на тлі війни Босін між сьогунатом Токугава і фракціями, що протистоять йому.

Загалом, критики з IGN, GameSpot та VGC залишилися задоволені грою. Похвалили сюжет, бойову систему та відкритий світ, проте прохолодно прокоментували графічну складову.

Так, в IGN назвали Rise of the Ronin сумішшю Assassin’s Creed 2, серії Ninja Gaiden та Dark Souls.

Не така візуально приваблива, як Ghost of Tsushima, проте гра з глибиною та великою кількістю речей, які можна зробити. Історія захоплююча і дає вам мотивацію продовжувати рух, щоб побачити, що буде далі. Є багато спорядження; персонажі, яких ви зустрінете під час подорожі, приєднаються до вашої команди; можна гладити котів.

IGN

Натомість у GameRadar зазначили, що цей проєкт Team Ninja можна вважати найамбітнішим для студії.

Це справді найамбітніший проєкт розробника з часів реструктуризації компанії 10 років тому. Але що вражає у Rise of the Ronin, так це бойові дії – так само як Nioh, Nioh 2 і Wo-Long Fallen Dynasty.

GameRadar

У VGC журналісти зазначили, що Rise of the Ronin поки що виглядає як «ігри, які ми насправді любимо».

Поки що ми насолоджуємося грою Rise of the Ronin. За винятком деяких застарілих візуальних ефектів, кожен елемент гри є чудовим, і поки що немає нічого кращого у своєму класі.

VGC

Також огляд від GameSpot можна подивитися нижче:

Нагадаємо, про Rise of the Ronin розповідали під час Playstation State of Play у лютому — ми також нагадуємо й про інші проєкти, анонсовані на заході.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...