Реклама

🌚 Творець Gears of War хотів би побачити нову гру серії на PlayStation

Čytaty latynkoju
🌚 Творець Gears of War хотів би побачити нову гру серії на PlayStation
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌚 Творець Gears of War хотів би побачити нову гру серії на PlayStation
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Творець серії ігор Gears of War, Кліфф Блежінскі, під час інтерв’ю для Gamerant поділився своєю думкою стосовно того, що серія ігор в майбутньому може стати мультиплатформою, а не ексклюзивом Xbox.

Після останніх новин з ігрового підрозділу Microsoft усіх звісно цікавить питання того, чи провідні ігри компанії теж почнуть з’являтися на платформах своїх конкурентів. Як мінімум творець серії Gerars of War не бачить у цьому нічого поганого, якщо це стосується його творіння.

Він відзначив, що наразі Філ Спенсер руйнує стіни та намагається наслідувати модель Netflix:

Він йде за моделлю Netflix. Це почалося з Xbox Game Pass, а потім, як і Netflix, вони зрозуміли, що їм потрібно бути на кожному пристрої. Люди жартують про те, що Gears of War прийде на PlayStation вже більше десяти років, і, знаєте, я думаю, що «чим більше, тим краще». Якщо у людей є PS5 і вони зможуть пограти в ігри Gears нового покоління, це означає, що татуювань з Gears of War стане більше.

Відзначимо, що Блежінскі брав участь у створенні перших трьох ігор Gears of War і уже з 2011 року знаходиться поза процесом створення нових частин. Хоча звісно, що для нього особисто попри уже довгу перерву франшиза є вагомою частиною життя. Як Блежінскі відзначає:

Щоразу, коли хтось підходить до мене і каже: «О, Боже, я обожнюю Gears of War!». Я пригощаю їх випивкою. Вони такі: «Вау, навіщо ти це робиш?», а я такий: «Ти допоміг купити мій довбаний будинок, чувак». Це найменше, що я міг зробити.

Раніше Блежінскі випустив заяву, у якій закликав Microsoft долучити його до розробки нової Gears у якості консультанта. Однак на це він отримав мовчазну відмову і натомість нагадав, що зараз займається своїм новим коміксом Scrapper.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...