Реклама

🤖 У Electronic Arts вважають, що генеративний ШІ підвищить ефективність та монетизацію компанії

Čytaty latynkoju
🤖 У Electronic Arts вважають, що генеративний ШІ підвищить ефективність та монетизацію компанії
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤖 У Electronic Arts вважають, що генеративний ШІ підвищить ефективність та монетизацію компанії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Генеральний директор Electronic Arts (EA), Ендрю Вілсон, провів пресконференцію в рамках якої він поділився думками з приводу того, як генеративний штучний інтелект (ШІ) може покращити ефективність його компанії, а також збільшити монетизацію її проєктів.

Вілсон вважає еру генеративного ШІ, яка наступила «неймовірно захопливою» та відзначив, що EA наразі «глибоко занурюється» в нову технологію та її використання у своїй роботі. Він також додав, що підхід до цього у EA ґрунтується на трьох основних принципах: ефективність, розширення та трансформація.

Щодо ефективності, то гендиректор EA відзначає, що компанія має «неймовірно ітеративний цикл розробки» і вважає, що натискання кнопки в грі має не лише викликати бажаний ефект, але й приносити задоволення гравцям і відповідно розробка ігор є «неймовірно трудомісткою» і зараз на це йде шість-сім років.

Тому він вважає, що генеративний ШІ може спростити розробникам роботу та дати їм можливість вдосконалювати ті аспекти на які їм не вистачає часу. Вілсон вважає, що близько 60% проєктів компанії мають «високу ймовірність позитивного впливу генеративного ШІ».

До прикладу він розповів, що раніше створення стадіону у спортивному симуляторі займало шість місяців, а минулого року на це пішло шість тижнів. Саме тому він вважає, що генеративний ШІ це те, що допоможе набагато ефективніше займатися розробкою ігор.

Загалом гендиректор EA сподівається, що генеративний ШІ допоможе підвищити ефективність його компанії на 30%.

Щодо використання Ш розробниками у роботі Вілсон відзначив, що для них можливість швидше виконати свою роботу та вийти на ринок це  наче «Святий Грааль».

За словами Вілсона ШІ також дозволить створювати набагато більші ігри, у сенсі їхньої реіграбельності та різноманітних шляхів для гри. Він стверджує, що за допомогою персоналізації можна залучити на 50% більше людей до гри та звісно, що збільшити монетизацію проєктів на 10-20% і все це завдяки генеративному ШІ.

Зараз ми спостерігаємо, як генеративний ШІ впливає на монетизацію на інших платформах, і ми бачимо, що там, де є справжній персоналізований контент, створений на замовлення для мене і моїх друзів, монетизація зростає на 10-20%.

Загалом усе Вілсон підсумував тим, якою він хоче бачити свою компанію через п’ять років:

Якщо ви прокрутите ці цифри на п'ять років вперед і подумаєте про те, до чого ми дійшли з точки зору ефективності, то я хотів би вірити, що ми станемо на 30% ефективнішою компанією, зможемо залучити на 50% більше людей до нашої мережі, і, сподіваюся, завдяки характеру контенту, який ми зможемо створювати за допомогою генеративного ШІ, який буде створюватися швидше і буде більш персоналізованим для кожного гравця, у нас буде на 10-20% більше можливостей для монетизації на рівні середнього доходу з гравця.

Нагадаємо, що нещодавно у Electronic Arts відбулася хвиля скорочень після чого було скасовано кілька проєктів і сам компанія в майбутньому планує відмовитися від розробки ігор за ліцензіями та сконцентруватися на власних франшизах.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...