Реклама

⚔ Розробники Kingmakers дали інтерв'ю — найцікавіше про гру у середньовіччі з сучасною зброєю

Čytaty latynkoju
⚔ Розробники Kingmakers дали інтерв'ю — найцікавіше про гру у середньовіччі з сучасною зброєю
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ⚔ Розробники Kingmakers дали інтерв'ю — найцікавіше про гру у середньовіччі з сучасною зброєю
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Redemption Road Games у своєму інтерв’ю для Insider Gaming розповіли про свою майбутню гру Kingmakers, у якій можна буде відправитися у часі до середньовічної Англії разом з сучасною зброєю.

Відзначимо, що за сюжетом головному герою випала доля потрапити до Середньовіччя, щоб врятувати майбутнє та запобігти апокаліпсису. Таким чином, гравцям потрібно буде змагатися проти лицарів, використовуючи сучасну зброю.

В анонсі гри розробники повідомили, що у Kingmakers будуть доступні штурмові гвинтівки, дробовики, гранатомети та навіть техніка — позашляховики, мотоцикли, бойові гелікоптери, авіаудари тощо.

Звісно, що така незвична концепція для стратегії не могла пройти не поміченою і ось ми нарешті отримали детальне інтерв’ю у якому Ян і Пол Фіш з Redemption Road розповіли більше про проєкт.

Щодо зародження ідеї вони розповіли, що все було доволі просто, адже у них з’явилося питання: «Що, якби ви мали сучасну зброю в середньовічній Англії?».

Нам усім сподобалася ця ідея, але ми розуміли, що якщо ми збираємося це зробити, то повинні зробити це правильно. Ми не могли обмежитися кількома десятками солдатів на полі. Це не було б історично достовірно і не відповідало б концепції. Нам потрібно було мати тисячі солдатів на полі бою. Ми також не хотіли жертвувати якісною анімацією, фізикою та реакцією на постріли, які можна було б очікувати від ААА-шутера на кшталт The Last of Us 2.

Щодо джерел натхнення Пол Фіш розповів, що у певний момент у розробників була ідея перенести сетинг до стародавнього Риму після прочитання короткої історії Rome Sweet Rome (художня книжка про альтернативну історію, де військові США потрапляють у минуле).

Проте все-таки розробники вирішили залишатися вірними початковій ідеї з Середньовіччям. Також Фіш відзначив, що великим джерелом натхнення є фільм Сема Реймі «Армія темряви», де головний герой потрапляє в середньовічну Англію з деякою сучасною зброєю.

За словами Пола гра знаходиться у розробці уже кілька років і розробники створили для неї доволі змістовну кампанію і загалом гра не планує бути своєрідним «сатиричним твором».

Ми намагаємося створити ідеальну середньовічну фантазію. Це означає побудову імперії, захоплення замків, завоювання територій тощо. Це не просто низка випадкових битв, а кампанія з ефектом занурення, де ви будуєте поселення, захоплюєте ворожі аванпости, тренуєте і просуваєте солдатів тощо.

Оскільки у Redemption Road хочуть отримати на полі битви велику кількість юнітів розробники багато уваги приділили анімаціям та звісно, що ШІ, щоб усе працювало так як потрібно.

У інтерв’ю Яна і Пол Фіші відзначили, що нразі розробники сконцентровані на кооперативному геймплеї, однак за часом вони хочуть додати до гри можливість гравцям змагатися між собою.

Ми, безумовно, зацікавлені в PvP і внутрішньо ділимося ідеями щодо цього щонайменше раз на місяць. У якийсь момент навіть була груба версія гри з механікою PvP. Це абсолютно те, на що ми дивимося в майбутньому.

Відзначимо, що наразі для Kingmakers заявлено одиночний режим гри, а також кооператив до чотирьох осіб. Наразі гра немає конкретної дати виходу і має вийти орієнтовно вже цього року на ПК.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...