Реклама

😏 Helldivers 2 — у Arrowhead працює людина на посаді Ігрового Майстра, який керує перебігом подій у грі

Čytaty latynkoju
😏 Helldivers 2 — у Arrowhead працює людина на посаді Ігрового Майстра, який керує перебігом подій у грі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😏 Helldivers 2 — у Arrowhead працює людина на посаді Ігрового Майстра, який керує перебігом подій у грі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Підхід розробників Helldivers 2 до створення незабутнього ігрового досвіду для гравців, видається, дійсно особливим, адже у команді Arrowhead працює спеціальна людина, яка керує грою на кштал майстра у D&D.

Дійсно це доволі особливий підхід до створення сервісних та багатокористувацьких ігор. Видання PC Gamer пише, що у Arrowhead працює людина, на ім’я Джоел і його посада звучить доволі епічно — Ігровий Майстер.

Окрім епічного звучання це по суті й доволі епічне заняття, адже саме від рішень Джоела залежить розвиток подій у Helldivers 2. Як розповідає гендиректор Arrowhead Йоган Пілестедт:

У нас є багато систем, вбудованих у гру, де Ігровий Майстер гри має великий контроль над ігровим досвідом. Це те, що ми постійно розвиваємо на основі того, що відбувається в грі. І в рамках дорожньої карти є речі, які ми хочемо тримати в секреті, тому що ми хочемо дивувати і захоплювати.

Пілестед відзначає, що його студія черпає багато натхнення з D&D і прагне відтворити досвід гри у цю настільну гру у Helldivers 2.

Це той самий формат, коли ви створюєте його для мільйонів гравців, просто ви не можете бути настільки особистими з кожним з них. Але ви все одно можете робити ті ж самі повороти.

Як і у настільній грі Джоел контролює перебіг подій ґрунтуючись на поведінці гравців

Були раптові моменти, коли, можливо, одна планета була занадто легкою, а інша занадто важкою, і (Джоелу) доводилося вставати посеред ночі, щоб дати Автоматонам (Automarons) трохи підкріплення, щоб гравці не захопили (планету) надто швидко.

Також Пілстед відзначив, що розробники звертають увагу на прив’язаності гравців до окремих речей. До прикладу наразі у спільноті гравців є своєрідний мем про «падіння планети Malevelon Creek», яку вдалося захопити Автоматонам.

Ми дивимося на окремі планети так: «Була планета, яку ми зробили, і це було весело», і ми зробили так багато планет. Але прив'язаність спільноти до кожної планети є значною... Тож одна з речей, яку ми розглядаємо зсередини, як ми можемо переосмислити ці планети.

Загалом доволі цікаво подивитися буде, як Arrowhead буде розвивати Helldivers 2 у майбутньому та наскільки розробникам вистачить креативу, щоб підтримувати інтерес та залученість гравців.

Нагадаємо, що ви також можете ознайомитися з нашим оглядом Helldivers 2 за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...