Реклама

😏 GTA VI переходить до фінальної стадії розробки — Джейсон Шраєр

Čytaty latynkoju
😏 GTA VI переходить до фінальної стадії розробки — Джейсон Шраєр
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😏 GTA VI переходить до фінальної стадії розробки — Джейсон Шраєр
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

За словами відомого журналіста Джейсон Шраєра виробництво GTA VI уже переходить до фінальної стадії, однак це може не дуже подобатися деяким розробникам у Rockstar.

Він відзначає, що голова видавничого відділу Rockstar, Дженн Кольбе, розіслала співробітникам листа, у якому закликала їх уже з квітня повернутися до роботи з офісу на постійній основі. З часу початку пандемії ковіду віддалена робота стала одним з основних режимів у якому працювали багато студій.

Однак Кольбе вважає, що робота у офісі особливо на фінальних етапах розробки такої гри як GTA VI має зробити її якіснішою.

Внесення цих змін ставить нас у найкраще становище, щоб випустити наступну Grand Theft Auto на тому рівні якості та шліфування, якого, як ми знаємо, вона потребує, разом із дорожньою картою видавництва, що відповідає масштабу та амбіціям гри.

Шраєр відзначає, що у Rockstar вважають, що робота з безпосереднім зв’язком людей є перевагою та навіть може допомогти запобігти проблемам на релізі гри, що останнім часом стало загальною практикою для багатьох проєктів.

Водночас звісно, що самі розробники не надто захоплені ідеєю повернення до офісів, адже це також стосується й змін, до яких їм доведеться швидко адаптуватися з огляду на свій уже звичний уклад життя у віддаленому форматі роботи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...