Реклама

🎮 Pokémon Day 2024: усе, що показали на презентації — Pokémon Legends Z-A, нова карткова гра

Čytaty latynkoju
🎮 Pokémon Day 2024: усе, що показали на презентації — Pokémon Legends Z-A, нова карткова гра
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Pokémon Day 2024: усе, що показали на презентації — Pokémon Legends Z-A, нова карткова гра
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сьогодні, 27 лютого, The Pokémon Company проводить трансляцію Pokémon Day. Нижче — усе цікаве, що показали на цьогорічній трансляції.

27 лютого є неформальним Днем Покемонів — це день, коли вийшли перші ігри франшизи, Pokémon Red та Green. На честь цього розробники проводять спеціальну трансляцію й ось все, що показали цього року:

  • Найголовніший анонс та останній на презентації — нова гра Pokémon Legends Z-A. Обидві версії гри вийдуть у 2025 році та повернуть гравців до міста Луміозе (регіон Калос). Наразі розробники представили лише тизер-трейлер без ігроладу майбутнього проєкту.
  • Ще одним цікавим анонсом була Pokémon Training Card Game Pocket. Компанія перезбирає свою класичну карткову гру та спрощує її для нових користувачів. Гра вийде на мобільних пристроях пізніше цього року та дозволить отримувати цифрові версії карток Покемонів та змагатися з друзями.
  • Pokémon Scarlet та Violet отримають оновлення на честь Дня Покемонів — в грі будуть доступні тера-рейди, які допоможуть зловити одного з трьох покемонів — Венузавра, Бластойза або Чарізарда. Перший рейд стане доступним 28 лютого березня, інші — 6 березня та 13 березня.

 

  • Мобільна Pokémon GO отримає оновлення на честь аніме оновлення на честь аніме Pokémon: Horizone. У грі будуть доступні нові предмети та атаки покемонів, а також три нових покемони. Оновлення вже доступно у грі.
  • У Pokémon Sleep з’являться три легендарні покемони — Райкоу, Ентей та Сайкун. Разом з тим, за перше встановлення застосунку можна отримати бонус.
  • Ще одна мобільна гра франшизи — Pokemon Master EX — отримає нових тренерів та спеціальні події, перша з яких розпочнеться вже завтра, 28 лютого.
  • У MOBA Pokémon Unite анонсували появу трьох нових персонажів — покемонів Міраідон, Фалінкс та Церуледж. Перший вже з’явився у грі, другий з’явиться у квітні, третій — «незабаром».

Подивитися повну трансляцію можна нижче:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...