Реклама

👀 Apple Arcade: розробники скаржаться на зменшення виплат

Čytaty latynkoju
👀 Apple Arcade: розробники скаржаться на зменшення виплат
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Apple Arcade: розробники скаржаться на зменшення виплат
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Деякі розробники почали висловлювати занепокоєння через дії Apple щодо сервісу Arcade — зокрема, скорочення виплат та скасування проєктів.

Як пише Mobilegamer з посиланням на власні джерела, спочатку виплати розробникам за ігри в Apple Arcade «були достатньо високими». Проте тепер компанія почала скорочувати їх, а також зменшила бонусні виплати.

Ми побачимо, як ця сума зменшуватиметься, поки не перетвориться на копійки. Розміщення гри на Arcade стає набагато менш актуальним.

Джерело Mobilegamer

Інший розробник розповів виданню, що Apple «скасувала багато проєктів і розлютила багатьох людей» в рамках перезавантаження сервісу навесні 2021 року.

Стверджується, що зміна стратегії призвела до того, що Apple в основному припинила давати зелене світло оригінальним іграм для Arcade. Натомість тепер компанія майже завжди замовляє ігри, засновані на популярних франшизах. Також розробники вважають, що Apple зовсім не розуміє, куди розвивати власний сервіс та не впевнена в його майбутньому.

Нагадаємо, Apple представила Arcade у 2019 році. Сервіс коштує 4,99$ на місяць та надає доступ до понад 200 проєктів з можливістю грати на iPhone, iPad, Mac та Apple TV. Версія також має сімейний доступ до шести людей.

Раніше ми розповідали, що у сервісі можна було пограти, наприклад, у Sonic Dream Team.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...