Реклама

🎮 Відома дата старту продажів MSI Claw — нового конкурента Steam Deck

Čytaty latynkoju
🎮 Відома дата старту продажів MSI Claw — нового конкурента Steam Deck
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Відома дата старту продажів MSI Claw — нового конкурента Steam Deck
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що нарешті стала відома дата початку продажів нової портативної консолі MSI Claw. Видання GamesRadar+ повідомляє, що згідно з інформацією про попередні замовлення конкурента Steam Deck у Великій Британії, консоль має поступити в продаж уже 20 березня.

Нагадаємо, що девайс було представлено в рамках CES 2024. Стартова ціна для портативки буде на рівні $699, а головною особливістю у MSI відзначають процесор на базі Intel.

Загалом MSI Claw буде доступна у варіаціях з процесором Meteor Lake починаючи з Core Ultra 5 та завершуючи Core Ultra 7-155H з обсягом пам’яті в 512 ГБ. Додамо, що конкуренти Steam Deck та Asus ROG Ally мають процесори на базі AMD і навідміну від них у новинці MSI буде можливість використання технології масштабування Intel XeSS.

Екран MSI Claw — це 7-дюймовий LCD-дисплей з IPS-матрицею, роздільною здатністю 1080р та частотою оновлення 120 Гц і яскравістю в 500 ніт.

Щодо автономності портативки, то у MSI заявляють про те, що вона буде більшою за своїх конкурентів. Відзначається, що батарея об’ємом в 53 Whr має потішити користувачів «вражаючою 2-годинною роботою від акумулятора при повному робочому навантаженні».

Характеристики MSI Claw можете побачити нижче.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...