Реклама

👀 Final Fantasy VII Rebirth — як оглядачі оцінили гру

Čytaty latynkoju
👀 Final Fantasy VII Rebirth — як оглядачі оцінили гру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Final Fantasy VII Rebirth — як оглядачі оцінили гру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже незабаром, 29 лютого, має відбутися реліз Final Fantasy VII Rebirth, яка вийде ексклюзивно на PlayStation 5. Традиційно напередодні виходу гри ми маємо можливість дізнатися як гру оцінили оглядачі.

Нижче можете побачити загальну оцінку гри на порталах Opencritic та Metacritic.

Загалом можна побачити, що оглядачі задоволені усім, що пропонує гра — від геймплею, до величезної ігрової мапи. Хоча іноді критики відзначають певні провисання у сюжеті, однак додають, що гра все одно варта уваги та звісно, що витрачених на неї коштів.

У Game Informer грі поставили 8.5 балів з 10 та відзначають:

У Rebirth є все найкраще з Remake, але різноманітні відкриті простори навколо нього - те, що робить Rebirth унікальним від його попередника, однак іноді не дотягує до мети.

У Push Square грі поставили 8 балів з 100 та пишуть:

Якщо ви зможете подолати нудьгу відкритого світу та занудного оповідання, то в основі Final Fantasy VII Rebirth лежить чудове продовження. Він зберігає всі найважливіші сильні сторони Remake, але будується на вже блискучій бойовій системі і чудово демонструє культовий сеттинг рольової гри. Якщо вам сподобалася Remake і ви зберігаєте теплі спогади про оригінал для PS1, ви, швидше за все, будете насолоджуватися кожною хвилиною незабутньої, зосередженої на персонажах пригоди в Rebirth.

У IGN грі поставили 9 балів з 10 та відзначають:

Final Fantasy VII Rebirth напрочуд розвиває те, що було започатковано в Remake, і є найкращою у своєму класі рольовою грою, сповненою захопливих випробувань, і вражаючим відтворенням світу, який так багато значив для багатьох протягом тривалого часу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...